Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента на САЩ, е починал

...
Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента на САЩ, е починал
Коментари Харесай

По-младият брат на Доналд Тръмп е починал

Робърт Тръмп, по-малкият брат на президента на Съединени американски щати, е умрял в събота вечерта в болница в Ню Йорк на 71-годишна възраст. Това заяви нощес самият Доналд Тръмп, представен от международните организации.

" С тежест на сърцето споделям, че моят прелестен брат Робърт умерено умря тази нощ. Той не беше просто мой брат, той беше най-хубавият ми другар. Много ще ми липсва, само че ще се срещнем още веднъж. Паметта за него постоянно ще живее в сърцето ми. Робърт, обичам те. Почивай в мир ", гласи изказването на 74-годишния Доналд Тръмп, съобщи БНР.

Той е посетил брат си в болничното заведение в петък, откакто от Белия дом оповестиха, че Робърт Тръмп е тежко болен.

По-младият Тръмп е бил непосредствен с брат си. През юни т.г. той е завел правосъдно дело от името на фамилията, с цел да спре публикуването на разобличаваща книга с създател на племенницата на президента Мери. Опитът му е бил несполучлив.

Най-старият брат на президента, Фред Тръмп Джуниър, е страдал от алкохолизъм и през 1981 година е умрял на 43-годишна възраст. Живи са двете сестри на президента - Елизабет Тръмп Грау и Мариан Тръмп Бари, която е федерален апелативен арбитър в пенсия.

Робърт Тръмп стартира кариерата си на Уолстрийт в областта на корпоративните финанси. Впоследствие се включва в фамилния бизнес и ръководи холдинги за недвижими парцели като основен изпълнителен шеф на " Тръмп организейшън ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР