В днешния динамичен бизнес пейзаж, характеризиращ се с бърза промяна

...
В днешния динамичен бизнес пейзаж, характеризиращ се с бърза промяна
Коментари Харесай

Стойността на доверието или как да преодолеем скептицизма на потребителите

В днешния динамичен бизнес пейзаж, характеризиращ се с бърза смяна и непрекъснат поток на информация, едно нещо остава непрекъснато: цената на доверието. Мислете за това като за гориво за търговията – скъпа стока, която може да сътвори или унищожи бизнеса за момент.

Обърнете внимание на числата: 71% от хората са по-склонни да купуват от марки, на които имат доверие. А поколението Z? Те на практика изискват да съществува доверие към марките, които купуват. И по този начин, какво да прави един бизнес в свят, в който доверието цари? Наистина е просто – прегърнете го или се откажете. Отминаха дните на " хлъзгавите " реклами. Днешните консуматори желаят достоверност, бистрота и същинска връзка.

Това може да наподобява като обезсърчаваща задача, само че упоритата работа си заслужава опцията. Като приоритизирате доверието във всичко, което вършиме – от създаването на продукта до ангажирането на клиента – можете да отключите свят от преимущества. Мислете за преданост на клиентите, отлична известност, войска от бранители на марката и конкурентно преимущество на пазара.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР