Ритуал за пари и късмет за предстоящата година Повечето хора

...
Ритуал за пари и късмет за предстоящата година Повечето хора
Коментари Харесай

Как да привлечете пари и късмет?

Ритуал за пари и шанс за идната година

Повечето хора имат вяра, че единствено хора със специфични познания са способни да вършат сходни ритуали, с цел да привлекат шанс. Всеки може да направи това. Какво ви е належащо? Само игла, конец и малко религия и самообладание.

Е, какво ще кажете да превърнете фантазиите си за богат живот и неземно благополучие в действителност, вместо да търпите непрекъснати неуспехи и разочарования?

Ако сте подготвени да вземете ориста в свои ръце, на драго сърце ще ви кажем по какъв начин да го извършите!

Ритуал за привличане на пари

Подготовка
Първото нещо, което би трябвало да извършите, е да изберете дрехата, с която ще вършиме обреда: обичаното ви яке, шал или даже чорап. След това, ясно формулирайте желанието си и измерете към 40 см конец, при вдяването му в иглата, повтаряйте желанието си към Вселената.

Дължината на конеца може да бъде по-малка. В продължение на четиридесет дни ще би трябвало да вършиме по един бод дневно и най-важното е, че не би трябвало да сменяте конеца. Защото, откакто сте нарушили реда на деяние, би трябвало да започнете изначало.

Провеждане на ритуала
На първия ден не е нужно да шиете. Просто вденете конеца и го оставете забоден в дрехата до идващия ден. Между другото, най-добре е да вършиме всичко вечер, с цел да можете да продължите да работите по привличането на шанса в същия час, в който сте почнали.

На идващия ден, повторете желанието от предходния ден и направете първия бод. След това, забодете иглата в дрехата и я оставете на рафта до идната вечер. Повтаряйте същия обред още 39 дни. След посочения интервал върху дрехата би трябвало да имате плоска линия. Шийте от противоположната страна, с цел да предпазите амулета от неприятни очи.

Важно е да запомните, че през всички тези 40 дни дрехата би трябвало да се съхранява на умерено и безшумно място. В никакъв случай не би трябвало да ругаете и да се карате покрай мястото, където се съхраняват тези облекла. В последна сметка, негативната сила може да обезврежда всички старания.

Вижте още: Забравете за чупливите нокти!

В последния ден на церемонията кажете на глас своето предпочитание 4 пъти, всякога обръщайки се към друга посока на света. След това, направете фиксиращ бод, отрежете конеца и поставете иглата в кутията. Приберете дрехата в шкафа и не я обличайте, до момента в който не почувствате, че желанието стартира да се сбъдва.

Трябва да се означи, че вярата в действителност играе основна роля в провеждането на този ритуал. Човек, който е решен да успее и да бъде благополучен, има настройка за позитивни промени в живота. И резултатът тук не се крие в мистичните сили, а в човешката логика на психиката.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР