Рита Ора ще хвърли един откровен поглед към себе си

...
Рита Ора ще хвърли един откровен поглед към себе си
Коментари Харесай

Рита Ора разкри, че се е подложила на терапия, след като е изгубила част от себе си

Рита Ора ще хвърли един прям взор към себе си в новия си албум " You and I ", който ще покаже на почитателите една друга страна на изпълнителката.

32-годишната певица признава, че е " изгубила част от себе си " по време на празненствата ѝ като по-млада, заяви " The Sun ". В идния албум, очакващ се на 14-и юли, Рита, която сега е щастливо омъжена за 47-годишния режисьор Тайка Уайтити, пее и за изгубените си любови. Най-вероятно засяга Калвин Харис и по-малкия брат на Ким Кардашиян - Робърт.

" The Sun " написа още, че там тя назовава себе си " изгорена " и " попаднала в Ада ". Хитмейкърката загатва и за разправиите си с някогашния началник - Джей-Зи.

Що се отнася до празненствата, за които приказва...дивата още през 2020-а бе упрекната, че е нарушила тогавашните правила за събиране на доста хора на едно място, като провежда охолно тържество за 30-ия си рожден ден. Твърди се, че тридесет души са участвали на " тайния " ваучър в ресторант " Casa Cruz " в Западен Лондон, а гостите се забавлявали " до зори ".

Иначе за идния си албум Рита показа пред " The Daily Telegraph ": " Надявам се всички да му се насладят, да се почувстват в действителност свързани с него и той да въодушеви този, който има потребност от това. "

Говорейки за новият си план тя го дефинира като " отдушник " и " дневник ", намеквайки, че до този миг това е най-личното, което ще показа с почитателите си.

" Този албум в действителност значи доста за мен. Той е като моя дневник за последните няколко години. "

Изпълнителката на шлагера " Hot Right Now " показа новия си запис на непретенциозно събитие в коктейл бара " J&M " на хотел " Angel " в четвъртък вечер, на което бе дружно със брачна половинка си Тайка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР