Ripple, компания за финансови технологии, наскоро разшири обхвата на регулаторните

...
Ripple, компания за финансови технологии, наскоро разшири обхвата на регулаторните
Коментари Харесай

Ripple придобива нов лиценз в САЩ, купувайки Fortress Trust

Ripple, компания за финансови технологии, неотдавна разшири обсега на регулаторните си лицензи в Съединени американски щати посредством придобиването на Fortress Trust. Това развиване беше оповестено на 8 септември.

Fortress Trust е профилирана в даването на регулаторна и софтуерна инфраструктура за организации, основани на блокчейн. Те имат лиценз за концерн в Невада, който им дава опция да пазят финансови активи. Това придобиване е в допълнение към съществуващото портфолио на Ripple от над 30 лиценза за парични преводи в цялата страна, в това число лиценз BitLicense, нужен за бизнеса с цифрови валути, работещ в Ню Йорк.

Моника Лонг, президент на Ripple, акцентира смисъла на лицензите за обезпечаване на опция за даване на първокласно потребителско преживяване за предприятията. Според известието на Ripple технологиите и лицензите, притежавани от Fortress Trust, подхождат добре на нейната бизнес и продуктова пътна карта.

Ripple в началото влага във Fortress Blockchain Technologies през 2022 година посредством кръг на начално финансиране. Конкретни детайлности по отношение на неотдавнашната транзакция, в това число финансовите условия, не бяха разкрити.

Брад Гарлингхаус, основен изпълнителен шеф на Ripple, разяснява:

Въпреки изискванията на мечия пазар, Ripple интензивно преследва покупко-продажби. През май компанията разгласи придобиването на Metaco, швейцарски настойник на цифрови активи, за $250 милиона. През януари изпълнителен шеф на Ripple предвижда растеж на придобиванията в крипто промишлеността за 2023 година, за да помогне на фирмите да преодолеят пропуските в своите благоприятни условия.

Освен това Ripple има проекти да влага в компанията майка на Fortress, Fortress Blockchain Technologies, както и в свързаната с нея компания FortressPay Services, както се разкрива в известието.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР