Рио де Жанейро се подготвя да посрещне голям безплатен концерт

...
Рио де Жанейро се подготвя да посрещне голям безплатен концерт
Коментари Харесай

Рио де Жанейро се подготвя за големия концерт на Мадона

Рио де Жанейро се приготвя да посрещне огромен безвъзмезден концерт на Мадона, който е планувано да се състои на плажа Копакабана в събота, 4 май, съобщи Агенция Франс Прес. Това ще бъде огромният край на нейното турне Celebration Tour, с което изпълнителката отбелязва 40 години на сцената.

Възстановена от здравословните проблеми, които имаше предходната година, Мадона дойде в Рио в понеделник след повече от 80 концерта в Европа, Съединени американски щати и Мексико. С нея са кацнали три самолета и 270 тона съоръжение.

Тя се е настанила в именития хотел " Копакабана палас ". За случая той е обвързван с пешеходен мост с плажа, където е построена голяма сцена с повърхност 800 кв. м, отбелязва Агенция Франс Прес.

Шоуто е оповестено като най-голямото в кариерата на 65-годишната Мадона. Пред сцената уредниците възнамеряват да съберат до 1,5 млн. фенове на " най-големия дансинг в света " - численост, достигната само от " Ролинг стоунс " на същия плаж през 2006 година, напомня Агенция Франс Прес,цитирани от Българска национална телевизия. 

Местните управляващи са удовлетворени - те пресмятат, че концертът ще донесе 293 млн. реала (53 млн. евро) на локалната стопанска система, което е 30 пъти повече от направените вложения. Очаква се за шоуто да дойдат 150 000 чужденци със специфични полети, а заетостта на хотелите се приближава до 100%.

От няколко дни насам в Рио се усеща тресчица за Мадона, написа още Агенция Франс Прес.

Властите ще обезпечат полицейско наличие сходно на това в новогодишната нощ на Копакабана - едно от най-известните в света, привличащо голям брой празнуващи. В " интервенция Мадона " ще бъдат ангажирани 4500 служители на реда, подпомагани от дронове и камери за различаване на лица, споделят от управата на града, представени от Агенция Франс Прес.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР