Ричард Величков е сред най-актуалните имена във фитнес средите. Той

...
Ричард Величков е сред най-актуалните имена във фитнес средите. Той
Коментари Харесай

Новият "Мистър София" даде ценни съвети как да влезем във форма за настъпващото лято

Ричард Величков е измежду най-актуалните имена във фитнес средите. Той е персонален фитнес треньор на редица известни персони, които с помощта на него театралничат пред камери и фотоапарати. Преди дни Ричард се окичи с купата " Мистър София ", а в този момент ще даде няколко съвета по какъв начин да влезем във форма за настъпващото лято.

Какво да ядем, с цел да отслабваме?
Както знаете, с изключение на тренировки, доста значима е и храната. Тук ще поговорим за няколко освновни правилото в храненето, с които ще съумеете да намалите тежестта си.
1. Дори заран да бързате или да пиете единствено кафе – то закуската е най-важното хранене за деня. Понеже от вечерта до сутринта е най-дългия период от хранения и тялото ни е изразходвало всичката сила за виталните ни функционалности. Затова ние би трябвало да му набавим нова сила, посредством закуската. Така тялото стартира да работи добре и да изразходва храната. Друго нещо е, че от закуската не се пълнее.
Ето ви примерни закуски:
a. Овесени ядки с вода или соево мляко
b. Сварени яйца или омлет
c. Ниско въглехидратен самун с извара

Кои са другите препоръки на Ричард Величков, с цел да влезете във форма за лятото четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР