Резервата Браян Морено спаси ЦСКА от загуба при гостуването на

...
Резервата Браян Морено спаси ЦСКА от загуба при гостуването на
Коментари Харесай

Колумбиец спаси ЦСКА в последните секунди

Резервата Браян Морено избави ЦСКА от загуба при гостуването на " Локомотив " в квартал " Надежда ". Той изравни 1:1 в последната минута на постоянното време след центриране от корнер на Шопов. Реално това бе и единственото по-сносно нещо, което " алените " направиха през второто полувреме.

" Локомотив " откри след много скандална обстановка, само че това не оправдава ЦСКА за безумната игра през целия дуел. При центриране на Мики Орачев в 20-ата мин, топката се удари в бедрото на Брадли де Нойер и по-късно в ръката му. Волен Чинков вярно не даде 11-метров, тъй като правилникът е безапелационен при рикошет, че не може да се даде. Той обаче бе викнат от Георги Кабаков, който бе ВАР и откакто прегледа обстановката даде дузпа. Карлос Франса би под плонжа на Густаво Бусато и вкара за 1:0.

Чинков извърши и проекта за жълтите картони, като подвигна цели 11.

След мача скамейката на ЦСКА бе атакувана от агитката на домакините, като пострадаха теляк и треньора на вратарите Стоян Колев.

На стадиона участва и Стойчо Младенов, който бе в компанията на помощника си Анатоли Нанков. В първия кръг той почете и ФК ЦСКА 1948.
Треньорът на " Локо " (Сф): Трябваше да бием ЦСКА
Най-неприятното е, че не победихме. Още през първото можехме да водим с повече от един гол. През второто, макар че приехме играта поради насилствените смени имахме положения.

Това е част от играта, те ни вкараха безусловно без състояние. При корнера беше наша топка, която беше изчистена в ъглов удар, а такива неточности се санкционират. Това съобщи наставникът на " Локо " (Сф) Станислав Генчев след равенството 1:1 с ЦСКА в " Надежда ".

" Трябва ни време да се обиграем и да свикнем. Очаквах днешният мач да бъде доста по-добър от този с Черно море, тъй като виждам по какъв начин упражняват играчите и по какъв начин се влагат във всяка подготовка. За страдание най-голямата ни уязвимост си пролича в този мач - да не можем да вкарваме голове. Създаваме извънредно чисти положения, които обаче не успяхме да осъществяваме.

Илия Димитров и Симеон Славчев са длъжни да вкарат в обстановки сами против вратаря. Сигурен съм обаче, че точките ще дойдат с добра игра. Ако всеки мач играем по този начин, както в първите два дуела, съм сигурен, че ще печелим точки и победи ", сподели още някогашният член на треньорския щаб на " Лудогорец ".
Треньорът на ЦСКА: " Локо " употребява бавенето на времето, с цел да пази резултата
Дузпата няма да я разясня. Нямам табиет да разясня съдийските решения. Мога да кажа само, че темпото на игра се бавеше и от това не съм удовлетворен. " Локо " се възползва, с цел да резервира резултата. Съдиите би трябвало да оказват помощ да има активност. Точно това споделих на съдията и по тази причина получих картон. Това показа наставникът Саша Илич на ЦСКА след ремито 1:1 против " Локо " (Сф) в " Надежда ".

" Още преди мача говорихме, че ще имаме проблеми, в случай че не влезем в дуела както прилича. Именно в този интервал " Локо " означи. Не упражняваме единствено статични положения. Проблемът е, че сътворяваме малко положения от игра и това е главното. Единственото, което можем да създадем е да упражняваме повече и да увеличим ефикасността си в офанзива “, разяснява още Илич.

Сърбинът добави, че където и да се гостува на " Македония-ГП " в квалификациите за Лигата на конференциите - в Скопие или Струмица, " алените " ще се напаснат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР