рез месец май всички бяха шокирани, когато Адел качи снимка

...
рез месец май всички бяха шокирани, когато Адел качи снимка
Коментари Харесай

Звездите, които отслабнаха драстично

рез месец май всички бяха шокирани, когато Адел качи фотография след отслабването си. Та тя беше свалила близо 45 кг.! Направи го със прецизна диета, тренировки и първокласен сън. Но Адел надалеч не е първата звезда от подобен сан, свалила впечатляващи килограми.

От канала във показват историите на други известни персони, разделили се най-малко с 25 кг.

Джесика Симпсън

След раждането на третото си дете, Джесика Симпсън е тежала близо 110 кг. Разделя се с 50 от тях, фокусирайки се върху интензивността си - наложително най-малко 14 000 крачки на ден, подготовка във фитнеса и най-малко 7 часа сън всяка нощ.

on Sep 28, 2020 at 4:55pm PDT

"Въпреки че изглеждаше невероятно, избрах да се трудя ", написа тя преди време в Instagram.

Кристина Агилера

Певицата нееднократно е споделяла какъв брой ѝ е било мъчно да сложи себе си преди всичко.

"Накрая просто трябваше да си взема малко отмора и да прекарам време със сина си, да си поема въздух и да реша проблемите си в персонален проект ", описа преди доста години Агилера. Започнала да се храни здравословно - салати, целина, боровинки, морски блага. Така свалила 25 кг.

on Jul 31, 2020 at 6:00pm PDT

Сам Смит

Носителят на Грами дълго време се е борил с прочувственото хранене. Споделял е, че постоянно, когато се е чувствал уединен или печален, е хапвал. Преди няколко години той се зае съществено със здравето си - физическо и прочувствено и резултатът е забележим - повече от 20 свалени кг.

Крис Прат

Когато излиза наяве, че ще се снима в "Пазителите на галактиката " на Марвел, артистът се взима съществено в ръце. Сваля над 30 кг.! Налага се да понижи фрапантно поетите калории, които преди диетата стигали и 4000 дневно.

"Това беше същински призрачен сън ", спомня си Прат. Не минало и без спорт - той се фокусирал върху плуване, кикбокс и бягане. Тренирал по 3-4 часа на ден.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР