Революция на Уимбълдън. Карлос Алкарас е новият крал. В уникална

...
Революция на Уимбълдън. Карлос Алкарас е новият крал. В уникална
Коментари Харесай

Революция на Уимбълдън. Нов крал

Революция на Уимбълдън. Карлос Алкарас е новият крал. В неповторима петсетова борба, международният №1 съумя да пречупи господаря на този шампионат - Новак Джокович.

3:2 сета и 1:6, 7:6, 6:1, 3:6, 6:4 в обособените елементи, оформиха този необикновен край, който продължи 4 часа и 42 минути.
-->
Преди него Новак Джокович не бе губил мач на " Уимбълдън " от 2017-а, печелейки последните му четири издания. Освен това Ноле бе непобеден на " Централния корт " в продължение на 10 години и 9 дни, само че даже и невероятният сърбин си откри майстора.

А той е Карлос Алкарас. Новото знамение на тениса, който на 20 години печели втората си купа от Шлема, освен това в един жесток мач против огромен първенец като Джокович.

И двамата бяха просто на феноменално равнище. Дори в моментите, когато губеха точки, геймове и сетове, това не се случваше поради непредизвикани неточности или недостатъци, а просто поради още по-силното отиграване на тенисиста насреща.

Титлата прибави към историята на " Уимбълдъб " още един огромна първенец, пред който по всяка възможност предстоят още десетки сходни мигове, до момента в който за Новак Джокович остава разочарованието след двете трофеи от Шлема, които той завоюва през този сезон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР