Ревизия на БФС ще установи дали има злоупотреби. Това каза

...
Ревизия на БФС ще установи дали има злоупотреби. Това каза
Коментари Харесай

Борисов разпореди ревизия в БФС

Ревизия на БФС ще откри дали има злоупотреби. Това сподели министър-председателят Бойко Борисов пред публицисти, заяви " Фокус ".

Вижте със спортно-техническата част и това, което прави Футболният съюз ние не се произнасяме. Когато страната ни е поставена на челни страници като расистка страна поради груба олигофрени или недоброто управление на футболния съюз и протестни дейности към него. Резултатите са безапелационни, макар големите пари, които ние през годините във тип на осветяване, поправки направихме. Не желая по никакъв метод държавното управление в лицето на спортно министерство да бъде ангажирано с този ръководител на Футболния съюз ", съобщи още Борисов.

" Вижте ужасно преекспонираха нещата. Няколко олигофрени фактически, които дадоха хитлеристки знаци. Публиката си беше прелестна, ние не разясняваме изстъпленията на британските хулигани в София и не даваме оценка на Англия, че това е цветът на британската нация. Те да бъдат малко по-смирени в изявленията си, когато става въпрос за България. Виждате, че реакцията на страната към тези, предизвикали всичко това, е мигновена. България е най-толерантната страна ", акцентира министър-председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР