Рев и сълзи от потрес - така реагира Габриела Медарова

...
Рев и сълзи от потрес - така реагира Габриела Медарова
Коментари Харесай

Танцьорката Габриела и родителите й в шок, оставиха я в ареста

Рев и сълзи от шок - по този начин реагира Габриела Медарова секунди, откакто чу решението на Окръжен съд Пловдив да я вкара в ареста, съобщи Plovdiv24.bg.

Невярваща, че магистратите ще вземат най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража ", Медарова аха да припадне в залата.

"Не съм я блъснала преднамерено, желая при родителите си, желая да се церя ", промълви минути, преди да чуе решението тя. Защитникът й - Орлин Търновалийски, също помоли магистратите да й дадат още един късмет.

"Моля да пресечете мераците на Районна прокуратура да издава присъда "лишаване от независимост ", каквато Габриела ще търпи, в случай че попадне в ареста. Не са налице предпоставки за арест, действието й не е съзнателно, сега девойката е на лекуване, приема силнилекарства, страда от тревожна меланхолия, нужна й е психиатрична експертиза, както и психолог да каже какво тъкмо било положението й сега на действието, разказа положението на Медарова той.

Съдът, обаче счете, че решението на първата инстанция да дефинира мярка за неотклонение "подписка " за Медарова не е вярно поради неприятните й характеристични данни, има достатчъно доказателства и свидетелства, че тъкмо тя е направила действието и че може да извърши друго закононарушение.

Решението на Окръжен съд не предстои на обжалване. Това, което се случва, е несериозно. Това споделиха родителите на Габриела, откакто чуха решението на Окръжен съд Пловдив. А то е, че младата жена отива в ареста, а предходната мярка подписка дефинитивно отпада.

"Унищожаваме едно момиче, което в действителност е положително и се нуждае от лекуване. Естествено, че се тормозим за нея - тя е на лекуване, даже хапчетата не са в нея. Никога не сме си помисляли, че може да бъде арестувана ", не скриха възмущението си майката и бащата на Медарова.

"Много те обичаме ", бяха последните им думи към нея,

"Дръжте се " - отвърна им тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР