Рецептата за този лек получих от приятелка, тъй като имах

...
Рецептата за този лек получих от приятелка, тъй като имах
Коментари Харесай

Този лек ми помогна да излекувам черния си дроб

Рецептата за този лек получих от другарка, защото имах проблем с черния дроб. Резултатите бяха доста неприятни и трябваше да подхваща нещо. След като започнах да употребявам този лек, започнах да виждам промени.

Зрението ми се усъвършенства, започнах да се усещам по-жизнена, имах по-малко болки в тялото, имах повече сила, кожата ми блестеше, косата ми се сгъсти и закупи искра, а всички към мен започнаха да ми вършат похвали. По-близките другари мислеха, че подмладяването ми се дължи на някаква скъпа козметична процедура и по тази причина желая обществено да споделя рецептата.

Има естествени и ефикасни способи за подмладяване и не постоянно би трябвало да се употребяват скъпи козметични препарати и още по-скъпи и рискови хирургични намеси.

Подмладяването на лицето, тялото и целия организъм не може да се реализира единствено с козметични процедури. Най-добре е да се комбинират разнообразни способи за подмладяване, които дават изключителни резултати: вярно хранене, извършения, естествена грижа и духовно задоволство.

Сигурно сте забелязали, че има дами, които наподобяват с 10, 15 години по-млади, които не са се подлагали на естетически интервенции.

След потреблението на този балсам зрението ми се усъвършенства (от диоптъра -3 -1), кожата ми стана гладка и еластична по цялото тяло, а косата ми се сгъсти. И което е необикновено – престана да побелява.

Еликсир съдържащ ленено масло, което е билков хормон; ленът съдържа линолова (омега-6), олеинова (омега-9) и палмитинова мастна киселина, а повече от половината мазнини, съдържащи се в него са формирани от алфалиноленска киселина (омега-3), като лененото семе съставлява най-богатият билков източник на омега-3 мастни киселини (двойно повече от рибеното масло).

Еликсирът в действителност пречиства черния дроб.

Еликсир на младостта рецепта:

Необходими съставки:

100 мл. ленено масло

2 лимона със междинен размер

1 огромна глава чесън

0,5 кг мед

Приготвяне:

Оставете лимоните да престоят за 15 минути в солена вода. Измийте ги добре, а единият от тях обелете. Почистете скилидките чесън и дружно с нарязаните лимони поставете в блендер и разбъркайте, до момента в който получите еднородна примес.

Получената примес смесете с меда, прибавете и лененото масло и още веднъж разбъркайте всичко.

Съхранение: в стъклен буркан, в ледник.

Употреба: три пъти на ден по 1 супена лъжица половин час преди хранене.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР