Рецептата за добро здраве е известна отдавна. Това е смес

...
Рецептата за добро здраве е известна отдавна. Това е смес
Коментари Харесай

Ето рецептата, с която ще се събудите изпълнени с енергия

Рецептата за положително здраве е известна от дълго време. Това е примес от естествен мед и розова хималайска сол, която се слага под езика всяка вечер преди лягане.
Хималайската сол е кристална естествена и най-чистата сол на Земята. Тя е благосъстояние от минерали и сила. Съществува отпреди повече 250 милиона години в подножието на Хималаите и съдържа 84 типа минерали и детайли, които са в същото съответствие с детайлите, съдържащи се в човешкото тяло.
Тази сол е доста специфична, оказва помощ на тялото да се алкализира и сполучливо да се бори с разнообразни болести.
Хималайската сол оказва помощ за регулирането на серотонина, който и доста значим в битката с депресията. Серотонинът е невротрансмитер – химически сътрудник, който контролира мускулните контракции, контролира апетита и болката, телесната температура, кръвното налягане и дишането.
Ако салдото на серотонина се наруши, това може да усили възможностите за пораждане на меланхолия и други разстройства.
Наричан още хормон на съня, защото управлява биологичния часовник, заран възпроизводството на мелатонин понижава и ние се разсънваме. Мелатонинът пази тялото от свободните радикали и забавя процеса на стареене.
Медът е източник на сила и е единствената храна, която няма период на валидност. Ето за какво примес от тези две супер съставки ще ви регенерира.

Рецепта за примес от мед и хималайска сол
Смесете 5 ч.л. мед с 1 ч.л. хималайска сол и поставете сместа в стъклено бурканче. Всяка вечер преди лягане слагайте малко от тази примес под езика си.
Ще се разсъните отпочинали и цялостни с сила!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР