Ресурсът на ДАНС за разследване на руските специални служби трябвада

...
Ресурсът на ДАНС за разследване на руските специални служби трябвада
Коментари Харесай

Бойко Ноев: В парламента ще им настръхнат косите, ако Грозев разкаже за руските служби в България

Ресурсът на ДАНС за следствие на съветските специфични служби трябвада се удвои и утрои. България час по-скоро трява да усили тези благоприятни условия, добави той.

Никакво следствие в България нямаше да има, в случай че нямаше разкритията на уеб страницата " Белингканд " с присъединяване на Христо Грозев, безапелационен бе Ноев.

Гравният прокурор излиза с мнения, само че няма резултат. И по този начин ще е, до момента в който Гешев е основен прокурор. Ако бъде заменен, тези случаи може да се разнищят, уточни някогашният министър на защитата.

Нашето васално отношение към Русия допуска отношението на Русия към нас да е надменно. Митрофанова е канена на честване на Ботев в Калофер. А сега в български учебни заведения в Украйна се смъкват портрети на Ботев и Левски. Как може да се кани тогава съветския дипломат в Калофер, откакто Русия се подиграва с нас?, сподели още той и предлага на локалните общини да преразгледат решението си.

Искам да видя Костадин Костадинов, какво ще каже по този въпрос. А и освен той, а и хората от Българска социалистическа партия, съобщи Бойко Ноев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР