Решил е човекът - върнал се е, какво повече да

...
Решил е човекът - върнал се е, какво повече да
Коментари Харесай

Борисов за Божков: Решил е човекът - върнал се е

" Решил е индивидът - върнал се е, какво повече да разясня. Хиляди пасажери идват и се връщат. Това го коментирахме няколко години поред. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко. Последните години, виждате, приходът в хазарта какъв брой е по-голям ", разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след завръщането на Васил Божков в страната, представен от.

„ Искрено се надявам господин Божков да е пристигнал да си реши проблемите с правораздаването, в случай че е почтен да си почисти името, а в случай че е отговорен – имаме правосъдна система “, сподели още Бойко Борисов

Във връзка с идните локални избори Борисов съобщи, че на доста места претендентите за кметове ще бъдат същите, като засяга кметът на Враца Калин Каменов.

" Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво съображение спекулативно във времето когато хората пътуват най-вече стартират да се подвигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки и това се дължи на монопол, на слаб надзор, държавното управление търпи огромни рецензии. При тази мека зима се похарчиха над половин милиард за зимно разчистване. Ремонтират се прави за стотици милиони, пътят до Враца и Мездра ще стои още години затворен ", добави Борисов.

Той разясни, че би трябвало да стане ясно какво е предиздвикало вътрешния министър да смени регионални ръководители на полицейските структури.

" В момента еднолично партията на смяната поголовно подменя всичко единствено с нейни фрагменти без да се разяснява. Ако това е сглобката, не виждам по какъв начин ще продължим да участваме ", сподели още Бойко Борисов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР