Решението за левицата е оставка на кабинета. Нови формати на

...
Решението за левицата е оставка на кабинета. Нови формати на
Коментари Харесай

Бсп Иска Оставката На Целия Кабинет!

Решението за левицата е оставка на кабинета. Нови формати на ръководство ще бъдат мъка за страната. Изходът са предварителни избори, отсече Корнелия Нинова и увери, че левицата не може да бъде съпричастна към такава мъка.

Според нея обаче герберите си отиват.

Червените депутати няма да крепят кворума и удостоверяват решението си от преди да не се записват в Народното събрание.

Кворум ще дадат единствено за гласоподаване настояванията на протестиращите. Нинова ги изброи: анулация на по-високия налог върху старите коли, екотаксите върху облеклата втора ръка, ДДС-то върху храните и медикаментите, преизчисление на пенсиите, фамилното подоходно облагане, понижаване на заплатите на политиците.
Ще се борим за тези претенции, отсече аленият лидер и разгласи желанието на левицата да " остане в настоящия режим ".

Червените депутати не престават визитите по места за показване на " Визия за България ".

В отговор на въпрос за възможна координирана сред Българска социалистическа партия и президентството офанзива на ръководещите, Нинова съобщи: " Нямаме обши проекти с президента Радев за събаряне на кабинета на Бойко Борисов. " По думите й няма нищо ужасно в предварителни избори.

Стана ясно, че левицата е осигурила кола и водач на Елена Йончева от съображения за сигурност. Според водача на столетницата депутатката е засегнала доста ползи с следствията си. Самата Йончева също призна, че има избрани терзания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР