Решението на Министерството на външните работи на Русия да наложи

...
Решението на Министерството на външните работи на Русия да наложи
Коментари Харесай

Русия забрани на починалия преди 4 години сенатор Джон Маккейн да я посещава -

Решението на Министерството на външните работи на Русия да наложи лични наказания и да забрани влизането в страната на редица американски жители, измежду които и на умрелия преди 4 години сенатор Джон Маккейн, провокира вълна от мнения и иронични реакции.

В листата на " глобените " има и други умряли, а в обществените мрежи незабавно се появиха мнения, че по същата логичност Москва може да забрани и на Ейбрахам Линкълн и Франклин Рузвелт " да се разходят " до " хубостите " на Воронеж.

Естествено, Москва не е пожалила президента Джо Байдън и вицепрезидента Камала Харис, както и десетки членове на Конгреса от двете огромни партии, основателят на Фейсбук Марк Зукърбърг и други.

Сред заниманията в е и наличието на известния холивудски артист Морган Фрийман, който си разрешил да подлага на критика режима в Кремъл, както и журналистът и политолог от фондация Джеймстаун Маргарита Асенова, която е българка, която от години живее в Съединени американски щати. Същото важи и за архиврагът на Русия Джордж Сорос.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР