Решението на 27-те страни членки на ЕС да предоставят статут

...
Решението на 27-те страни членки на ЕС да предоставят статут
Коментари Харесай

Захарова: Статутът на кандидати за еврочленство на Украйна и Молдова ще има негативни последици

Решението на 27-те страни членки на Европейски Съюз да дават статут на претенденти за еврочленство на Украйна и на Молдова удостоверява, че евросъюзът продължава интензивно да завладява Общността на самостоятелните страни на геополитическо равнище за въздържане на Русия.

Това сподели говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова, предадоха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция.

" Те не мислят за отрицателните последствия от такава стъпка ", се споделя в изказване на Захарова.

За постигането на задачите си Западът употребява разблични средства - от финансово-икономически лостове до военна поддръжка, посочи Захарова.

" В дадения случай строгите критерии към другите претенденти като господство на закоа, битка с корупцията, самостоятелност на правосъдната система, съблюдаване правата на индивида, отбрана на националните малцинства, независимост на словото и развиване на пазарната стопанска система, просто са захвърлени настрани. Говорим за нападателна агресия на Европейски Съюз ", безапелационна е говорителката на съветското Министерство на външните работи.

Страните от НАТО, провъзгласили се за " нуклеарен алианс ", рисково балансират на ръба на въоръжения спор с Москва, до момента в който методът на Русия е прецизно учреден извънредно на логиката на сдържането, отбелязва още Захарова.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР