Решението да заживеете с половинката е първата сериозна крачка във

...
Решението да заживеете с половинката е първата сериозна крачка във
Коментари Харесай

Зодиите, които по-добре да не делят общ покрив

Решението да заживеете с половинката е първата сериозна крачка във всяка връзка, по тази причина към нея би трябвало да се подходи отговорно.
Но когато става дума за зодии, всеки знак си има своите привички и особености, които не може да промени, написа Dama.bg. Когато две радикално разнообразни (или пък толкоз еднакви) зодии се съберат да живеят на едно място, се получава взривоопасна композиция.
Ето кои са двойките, които просто не трябва да живеят дружно:

1. Близнаци и Дева: Не могат да се схванат И двете зодии са ръководени от Меркурий, а нормално знаците, ръководени от една и съща планета, неудържимо се притеглят. В този случай обаче взаимният живот се оказва сложна задача. Близнаците са мощни на думи и обичат да приказват за проектите си, доста от които въобще не имат намерение да изпълнят, Девите пък са хора на действието и празните приказки на Близнаците ужасно ги изнервят. Ако Близнаците не стартират да държат на думата си, Девата напълно скоро ще ги зареже, тъй като тя няма време за нелепости.

2. Лъв и Скорпион: Конфликт на ползи Това са две доста буйни зодии, сред които има страхотна химия, само че в това време и двата знака са доста решителни и инатливи, което ще докара до доста разгорещени разногласия. От друга страна, Лъвът обича комплиментите и да е в светлината на прожекторите, което Скорпионът намира за демонстрация на егоцентризъм и фикс идея за великолепие. Лъвът пък ще се ядосва на Скорпиона, че не е задоволително гальовен, грижлив и сантиментален, и доста скоро ще желае да си тръгне, тъй като се счита за подценен от половинката си.

3. Козирог и Овен: Борба за превъзходство Козирогът и Овенът се притеглят, тъй като това са най-амбициозните знаци от зодиака, само че в действителност са много разнообразни. Овенът постоянно взима импулсивни решения, а Козирогът е постоянно студен, обмислен и спокоен, по тази причина възприема такива прояви като чиста безнаказаност. Козирогът има потребност от сигурност и ред, а Овенът си е леко разпилян и безреден. Освен това и във финансово отношение не могат да се схванат – Козирогът е спестовен, а Овенът харчи парите си незабавно щом ги получи. И още нещо – Овенът е много буен и прочувствен знак, пък Козирогът не е доста по проявлението на усеща.

4. Телец и Стрелец: Нищо общо Телецът е мощен, правилен, безрезервен, само че обича да управлява половинката си, Стрелецът пък желае непрекъснато да е свободен и нищо да не го задържа. Стрелецът е постоянно подготвен за завършения, което тормози Телеца, който е домошар и фамилно насочен човек. Стрелецът обича да поема опасности, а Телецът се тормози от това, той обича стабилността. Има ли нещо общо сред тях? Не.

5. Везни и Риби: Не могат да одобряват действителността Между тези два знака има безспорна химия, тъй като представителите на тези зодии са сантиментални, забавни и изобретателни хора. Романсът сред тях е като излязъл от приказка, проблемите обаче се появяват, когато би трябвало да вземат съществени решения. Фантазиите, които са си построили, бързо рухват с появяването на финансовите проблеми.

6. Овен и Рак: Различни упования Овенът и Ракът имат доста разнообразни упования от общото си общуване. Овенът е ръководен от Марс, по тази причина си мисли, че постоянно е прав, което лази по нервите на Рака. Освен това Овенът не е изключително спретнат, а Ракът обича домът му да е чист, подреден и комфортен. Ракът е ръководен от Луната и по тази причина настроението му постоянно се сменя, следвайки нейния кръговрат. Понякога е спокоен и може да понесе всичко от Овена, различен път страстите взимат връх и се развихрят страшни кавги. В последна сметка двете зодии имат напълно разнообразни упования и надали в миналото ще намерят компромис.

7. Рак и Водолей: Различни потребности Ракът приема доста съществено това да живее дружно с Водолея, само че вторият пък е много непостоянен знак и постоянно прави каквото си желае. Освен това Ракът е интроверт, който обича сигурността и уюта на дома, а Водолеят желае да е постоянно заобиколен от хора. Ракът желае от половинката си прочувствена непоклатимост и поддръжка, само че Водолеят не всеки път може да му я даде, тъй като е много непредвидим. От друга страна, Водолеят обича разнообразието и рутината го влудява, а Ракът не харесва хаоса и непрекъснатите промени. Двата знака несъмнено имат доста разнообразни упования от сериозната си връзка.

8. Козирог и Лъв: Двама водачи на едно място И двете зодии желаят да са отпред на парада, само че имат напълно разнообразни подходи. И двете зодии ценят високия обществен статус и престижа, само че Лъвът употребява чара си, с цел да успее, а Козирогът е доста земен и виновен, той избира деликатно да възнамерява идващия си ход и да завоюва с усърдие и умения. Козирогът ще възнамерява всеки дребен подробност от съжителството им, а Лъвът е импровизиран и не обича скучните задания. Липсата на разпоредителност и отговорност ще влудят Козирога, който ще осъзнае, че не може да разчита на половинката си. Въпреки че Козирозите наподобяват тихи, резервирани и даже срамежливи, те няма да разрешат някой да ги мачка или да им се качва на главата. Те желаят да държат всичко под надзор и в случай че Лъвът си мисли, че може да ги промени, грубо се лъже!

9. Дева и Стрелец: Семейни войни Тези два знака в никакъв случай не са едно и също мнение. Свободолюбивият Стрелец обича приключенията и не обича да живее с окови, Девата обаче желае всичко да е тъкмо и ясно, безотговорното държание на Стрелеца ще я подлуди и тя ще реши, че не е задоволително значима за него. Девата обича да прави проекти и да изпипва всичко да най-малкия подробност, Стрелецът, без значение какъв брой обича своята половинка, не обича разпоредбите и рестриктивните мерки и доста скоро ще стартира да възприема Девата като строга учителка, която непрекъснато му мрънка, че не си е написал домашното. 10. Близнаци и Скорпион: Изтощаваща композиция Тези два знака просто не могат да споделят между тях. Близнаците просто не млъкват и не могат да пазят загадка, което пък ядосва Скорпионът, който е по-затворен знак. От друга страна, Скорпионът обича да е самичък, а Близнаците имат потребност да са към хора, да вървят по купони и да се забавляват непрекъснато. Те не схващат за какво Скорпионът толкоз доста обича усамотението. И макар че Близнаците несъмнено имат една по-чувствителна страна, това не е задоволително, с цел да накара Скорпиона да им се довери изцяло.

11. Стрелец и Близнаци: Противоположностите се притеглят, но… На пръв взор тези два знака са доста съвместими, само че истината е, че те имат доста друга житейска философия. Близнаците са общителни и чаровни хора, само че обичат да живеят по някакви правила, въпреки и те сами да са си ги измислили. Стрелците пък не обичат да следват никакви правила и непрекъснато желаят да разчупят рестриктивните мерки. Близнаците се тормозят от непознатото мнение, а Стрелците са прекомерно директни и постоянно нараняват другите с думите си. От друга страна, Стрелците са много борбени и не се плашат от спорове, а Близнаците обичат хармонията и да не се карат с хората. Поведението на Стрелците може да ги накара да се оттеглен и в последна сметка да ги отчужди един от различен.

12. Везни и Рак: Липса на баланс Тези два знака доста държат на хармонията и мира и в случай че откровено се обичат, могат да бъдат дружно цялостен живот, само че в случай че има даже мъничко подозрение, че са един за различен, това ще подкопае връзката им. Ракът ще сътвори уютния дом, за който Везната копнее, само че истината е, че тя няма да се задържа доста в него, тъй като Везните обичат обществените контакти и заниманията. Това ще разочарова Рака и ще го накара да се почувства предаден. Везните пък са идеалисти, те си мислят, че могат да купонясват с другари и след това да се приберат у дома, където ще ги чака вкусна вечеря, приготвена от Рака, който обаче няма да търпи дълго такова държание.

13. Скорпион и Водолей: Различни цели Още една двойка, която има проблем с връзката. Водолеят е привикнал да има голяма независимост и да живее самичък, а Скорпионът желае цялостно доверие и отдаденост, в случай че усеща, че сътрудникът му не му принадлежи напълно, това го ядосва. Въпреки разликите, те споделят едно подобие – и двата знака са бунтари и не обичат разпоредбите, поради което началото на връзката им може да е вълнуващо, само че по-късно се зараждат един куп проблеми. И за похлупак – и двата знака са типични инати, тъй че няма по какъв начин да се получат нещата, в случай че никой не отстъпва.

Инфо: Дунавмост

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР