Решение на съда в РазградМладият мъж бил съден и за

...
Решение на съда в РазградМладият мъж бил съден и за
Коментари Харесай

23 г. затвор за изверг, изнасилил и подпалил братовчедка

Решение на съда в Разград
Младият мъж бил съден и за обезчестяване на вуйна си

Плаща 150 000 лв. кръвнина

Окръжният съд в Разград даде 23 години затвор на млад мъж за безчовечие, при което пребил свиреп 17-годишната си братовчедка, изнасилил я и след това запалил нея и дома ѝ, което наложи да се ампутира ръката на момичето. В четвъртък Ниязи Я. бе призна за отговорен и съдът му наложи едно общо наказване. Делото се гледа от петорен състав по реда на съкратеното правосъдно разследване и при закрити врата.

Чудовищните закононарушения станаха на 16 ноември 2021 година Тогава след жестокия побой и изнасилването, Ниязи е запалил момичето, с цел да го убие и скрие закононарушението. Жертвата бе открита в извънредно тежко положение от майка си. Медиците се бориха дълго за живота му и се наложи изгорялата ръка да бъде отстранена.

При експертизите е открито, че на жилището на фамилията на момичето са нанесени вреди в размер на над 23 000 лева За породените неимуществени вреди Ниязи е наказан да заплати на потърпевшата сумата от 150 000 лева На бащата на момичето ще заплати 14 706 лв. за породените имуществени вреди от палежа.

Престъпленията били осъществени в изискванията на рисков рецидив. 3-4 години преди този момент закононарушение, Ниязи е изнасилил и вуйна си, майката на момичето, за което в този момент бе наказан.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР