Решаващи битки очакват феновете на спорта в каналите от пакета

...
Решаващи битки очакват феновете на спорта в каналите от пакета
Коментари Харесай

Футболни емоции с DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA

Решаващи борби чакат почитателите на спорта в каналите от пакета DIEMA XTRA в първия месец от 2019 година. Януари започва стремително с значими дуели от британската Висша лига, повече от 19 мача от най-стария футболен шампионат - Купата на Футболната асоциация, полуфинали в Карабао къп и финалната фаза в шампионата за Купата на България по волейбол. Феновете ще могат да наблюдават всичко най-интересно от света на спорта на пожеланото устройство с платформата.

Във Висшата лига невероятните конфликти не престават. Още довечера от 22:00 ч. футболните почитатели ще могат да гледат втората битка на двата най-зрелищни тима до момента през сезона – Манчестър Сити и Ливърпул . На 13 януари от 18:30 ч. следва мач сред убийствено резултатния в последно време Тотнъм Хотспър и възродения от легендата си Оле Гунар Солскяер Манчестър Юнайтед , а на 19 януари от 19:30 ч. Арсенал приема Челси в директен спор за позиция в топ 4. Всички дуели ще бъдат предавани директно по DIEMA SPORT 2.

В ефира на DIEMA XTRA през януари ще бъдат излъчени цели 19 мача от третия кръг на най-стария футболен шампионат - Купата на Футболната асоциация, a в края на месеца следва и четвърти. Почитателите на футбола ще могат да проследят и полуфиналите за Карабао къп. С взор към оценката на разменено посещение Тотнъм Хотспър играе против Челси, а Манчестър Сити среща сензацията Бъртън Албиън. Първите дуели са на 8 и 9 януари, надлежно от 22:00 и 21:45 ч. по DIEMA SPORT 2.

Във френската Лига 1 също ще бъде забавно. През януари почитателите на континенталния футбол ще видят развръзката в дуелите Марсилия – Монако и Сент Етиен – Лион.

В първия месец от годината следва да се изиграе финалната фаза в шампионата за Купата на България по волейбол . Срещите ще се проведат под формата на тридневен шампионат в Пазарджик – четвъртфинали, полуфинали и край, в интервала сред 11 и 13 януари. Надпреварата ще бъде излъчена онлайн в ефира на DIEMA SPORT.-->

През януари почитателите на баскетбола обичайно ще могат да се насладят на забавните дуели в НБА. Тази неделя те са цели два. От 00:00 ч. по DIEMA SPORT феновете ще могат да гледат срещата сред Денвър Нъгетс и Шарлът Хорнетс, а от 22:30 ч. по DIEMA SPORT 2 е борбата сред Минесота Тимбъруулвс и Лос Анджелис Лейкърс. Други два мача ще привлекат почитателите пред екрана на 13 януари. В среднощ Маями Хийт ще търси успеха над Мемфис Гризлис по DIEMA SPORT, а последните часове на неделя ще изпратят Атланта Хоукс и Милуоки Бъкс, които започват в 22:30 по DIEMA SPORT 2.

Гледайте най-интересните спортни събития през януари онлайн в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2. До 15 януари дейните консуматори на DIEMA XTRA ще получат едномесечен абонамент за, с цел да не пропущат нито секунда от всичко, предавано в спортните канали. Всеки един, платил абонамента си за стрийминг платформата в интервала на промоцията, може да взе участие в лотария за една от 12 огромни награди, като изпрати мейл с тематика „ Коледна игра “ на адрес [email protected] .Спорт
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР