Решаваща седмица за Брекзит. Днес в британския парламент ще се

...
Решаваща седмица за Брекзит. Днес в британския парламент ще се
Коментари Харесай

Кучешка вечеря срещу Брекзит пред британския парламент

Решаваща седмица за Брекзит. Днес в английския парламент ще се организира значимо гласоподаване. Малко по-рано пред Народното събрание обаче се организира необикновен митинг. Вижте повече от Ива Стойкова.

Истински деликатеси участваха в менюто на специфична кучешка вечеря пред английския парламент, с която уредниците стачкуваха против Брекзит. Четириногите участници бяха облечени с европейски флагове и се любуваха на угощението.

Любопитната акция беше по концепция на организация, която упорства за провеждането на втори референдум за бъдещето на Англия в Европейски Съюз.
Представител на неправителствена организация: Половината страна не искаше Брекзит. А в този момент го постановяваме принудително. Тереза Мей се пробва да плаши със договорка или без договорка. Но това не е демократично. Посланието ни към политиците е, че би трябвало да чуят гласа на хората.
Според представители на неправителствени организации множеството от гласувалите за Брекзит ще останат разочаровани, тъй като обещанията, които са им дадени при излизане на Англия от Европейския съюз, няма да се осъществят. Други приканват да не се признават резултатите от извършения през 2016 година референдум.
Противник на Брекзит: Имахме доста външно въздействие и средства за акциите за референдума. Това не е народна власт! Резултатите не би трябвало да бъдат признавани от никого в Камарата на общините.
Събитието пред английския парламент се трансформира в най-голямата кучешка вечеря в света. Понятието е игра на думи. Английският израз се употребява за изложение на голяма неразбория.
 Пробив за Брекзит: Мей и Юнкер договориха защитна мярка за излизането от Европейски Съюз Пробив за Брекзит: Мей и Юнкер договориха защитна мярка за излизането от Европейски Съюз
Брюксел и Лондон съумяха да договорят правно обвързващи промени в съглашението за Брекзит. След близо двучасова среща сред премиера Тереза Мей и пре...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР