Mazda 2 Hybrid излезе на пазара през 2022 г. като

...
Mazda 2 Hybrid излезе на пазара през 2022 г. като
Коментари Харесай

Новата Mazda2 Hybrid 2024 - видео

Mazda 2 Hybrid излезе на пазара през 2022 година като първият цялостен хибрид на производителя. Тя беше основана в съдействие с Toyota, което означаваше, че приликата сред Mazda 2 и Yaris не може да бъде отречена. За моделната година 2024 електрифицираният японец към този момент получава актуализация, която го прави по-разпознаваем извън като Mazda.

Моделът към момента се задвижва от 1,5-литров, трицилиндров, бензинов мотор с мощ 92 к.с. в композиция с електромотор с мощ 80 к.с./59 кВт. Получената систематична мощ от 116 к.с. форсира дребната градска кола от 0 до 100 за 9,7 секунди и разрешава оптималната скорост от 175 км/ч. Средният разход е от 3,8 до 4,2 литра на 100 км.

При тръгване Mazda2 Hybrid автоматизирано започва в съвсем беззвучен EV режим, без да отделя CO2. По време на обикновено шофиране, бензиновите и електрическите мотори работят дружно допустимо най-ефективно, с цел да реализиран най-благоприятен баланс сред снабдяване на мощ и горивна успеваемост. Кинетичната сила, генерирана по време на прекъсване, се възвръща и съхранява във високопроизводителната батерия. Генератор, задвижван от мотора, поддържа равнището на зареждане на батерията непрекъснато и затова Mazda2 Hybrid не е належащо да се зарежда външно на зарядна станция.



Новото в интериора е 7 или 12,3-инчов дигитален инструментален панел и 9 или 10,5-инчова информационно-развлекателна система. Нови системи за подкрепяне на лидера, като самодейния помощник за шофиране PDA или системата за спешно прекъсване при шофиране, която автоматизирано стопира автомобила до безвредно скорост при неотложност, улесняват шофирането. Mazda предлага над междинната гаранция за нови коли за всички нови транспортни средства - шест години или 150 000 км. Цените на Mazda 2 Hybrid стартират от малко под 25 000 евро.

Седмиците на технологиите на Mazda навлизат в идващия кръг - клиентите, които изберат нов автомобил Mazda сред 22 април и 5 май 2024 година, ще получат алтернатива за съоръжение гратис. Това важи и за Mazda2 Hybrid 2024, която чества комерсиалната си премиера с разнообразни проверки.

По време на промоционалния интервал на Седмицата на технологиите на Mazda частни и определени търговски клиенти могат да обновят стремежи от тях модел с фабрична алтернатива като грациозен кожен салон или звукова система BOSE без в допълнение възнаграждение и по този метод да спестят до 2900 евро. В допълнение, участващите дилъри на Mazda оферират атрактивни оферти за закупуване или финансиране и лизинг, които могат да се комбинират с промоцията „ Едно съоръжение гратис “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР