RES включва опции за персонализиране, които могат да променят почти

...
RES включва опции за персонализиране, които могат да променят почти
Коментари Харесай

Reddit Enchancement Suite – персонализира Reddit


RES включва варианти за персонализиране, които могат да трансформират съвсем всичко в Reddit
(екранна фотография: Reddit Enhancement Suite)

Reddit Enhancement Suite (RES) е уголемение за браузър, което може да усъвършенства работата с известния уебсайт за вести и коментари  Reddit, с цел да отговори по-добре на характерните потребности на потребителите .

Пакетът включва варианти за персонализиране, които могат да трансформират съвсем всичко – от метода, по който се ръководят мненията, до филтрирането на наличието и даже потребителския интерфейс.

Конфигурационният панел разкрива необятен набор от настройки, които ви дават надзор върху наличието, което Reddit демонстрира, и по какъв начин се реализира достъпът до него.

По отношение на сметките, настройките на разрешават прибавяне на голям брой сметки и превключване сред тях, без да се постанова да напускате. Разширението може също по този начин да резервира потребителя логнат в системата след рестартиране на уеб браузъра.

Налични са също разнообразни варианти, които биха могли да оказват помощ както за по-бързото издание на известия, с помощта на функционалността за автоматизирано попълване, по този начин и за инспекцията им, преди да попаднат в мрежата.

Опциите са възстановяване на потребителския интерфейс са многочислени
(екранна фотография: Reddit Enhancement Suite)

RES предлага и нужните принадлежности за унищожаване на безинтересно или неуместно наличие. Чрез тях може да добавите филтри, основани на основни думи, подредакции, домейни или спам бутон за по-лесно докладване на излишно наличие.

Възможностите за възстановяване на потребителския интерфейс са големи и могат да ви лишават известно време, с цел да преминете през всички тях. Включват настройки за отваряне на изображения, клавиатурна навигация през уеб страницата, персонализиране на проявлението на наличието и на метода, по който разнообразни детайли са подредени на страницата.

Reddit Enhancement Suite има капацитет да е идеалната стратегия за оформяне на Reddit, която да накара начинаещите „ редитори ” да се ориентират в лабиринта от категории и тематики.

Даунлоуд:  (за Chrome)
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР