Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от няколко месеца

...
Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от няколко месеца
Коментари Харесай

Синоптикът на Нова имитира Емо Чолаков с нелепи шеги

Репортерът на Нова телевизия Николай Василковски, който от няколко месеца се изявява и като синоптик, е почнал да имитира съперника си от Би Ти Ви Емил Чолаков. За да разчупи скучната прогноза за времето, Василковски към този момент подражава на колоритния си сътрудник, прочут със свежите си лафове в ефир, писа " Уикенд “. 

Колоритният Чолаков за пръв път у нас направи тя да наподобява като шоу. Именно тъй като гологлавият синоптик не е нито сериозният чичко в костюм с показалката, който рецитира изсъхнало температури и хектопаскали, нито дългокрака манекенка, на която й проличава, че нищо не схваща от облачни системи, повече от феновете го запомниха още първоначално и незабавно го харесаха. Тъй като не можел да конкурира свежите бисери, които Чолаков ръси по време на ефир и да остроумничи рано заран, Василковски решил да разчупва прогнозата с най-различни приумици. 

Само месец откакто изгря като метеоролог, Николай съумя да съвтори първия си гаф. В разгара на летните горещини той прикани феновете да зарежат утринния блок на Нова телевизия и да хукнат на плаж. " Страхотни горещини? Не знам за какво още стоите пред тв приемниците ", изцепи се Василковски. Няколко секунди по-късно, усетил, че репликата му не е доста уместна, синоптикът се опита да замаже гафа. " Но има и забавни тематики за гледане въпреки всичко ", съобщи той. 

Скоро след първата си изцепка той направи нова издънка. Николай показва несъответстващо държание по една много мъчителна тематика, обвързвана с женското неплодородие. За да разведри прогнозата с любопитни случки и места за навестяване, Василковски описа за живописното село Лиляч и локалната пещера Провиралката. Синоптикът изясни на феновете за поверието хората да се промушват през тясната пещера за здраве. " А безплодните дами могат да получат задоволство на своите потребности ", разгласи метеоролога и стартира да се киска несвоевременно, развеселен от личните си думи. Репликата му за дамите с репродуктивни проблеми прозвуча неуместно, защото стана ясно, че не прави разлика сред неплодородие и полова незадоволеност. 

 

Преди дни някогашният кореспондент на Нова шокира феновете като се появи в ефир с блестящо зелена кофа. Василковски бе решил да покаже образно на феновете по какъв начин се обезвъздушава нагревател, откакто от " Топлофикация " оповестиха, че пускат поетапно отоплението в столицата, което налагало и обезвъздушаването на радиаторите. Неговите сътрудници от нюзрума бяха подготвили къса анимация, с цел да бъде още по-ясно на феновете къде и по какъв начин се случва целият развой. Вместо да развесели феновете на Нова телевизия, те се възмутиха от опитите му да имитира Емо Чолаков. " Ако я бе захлупил на главата си, щеше да е най-добре. Кольо заран като че ли развеселен от някой бар застава пред камерата да ни опише за облаците ", разяснява ядосан фен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР