Репортер на Livesport се свърза с шефа на школата на

...
Репортер на Livesport се свърза с шефа на школата на
Коментари Харесай

Шефът на школата на ЦСКА-София: Попитах съдията как би се почувствал, ако 200 крайни фенове го поставят под напрежение

Репортер на Livesport се свърза с шефа на школата на ЦСКА-София по отношение на случая с юношите на Ботев Пловдив след срещата сред двата отбора въз основата в Панчерево.
- Г-н Яръмов, кажете какво стана след мача ЦСКА - Ботев?

- След срещата единственото, което попитах основния арбитър бе: Защо не свири това което вижда? Става дума за едно нарушаване в самия завършек на мача, което съгласно мен той не отсъди вярно. Казах му: ние ти сътворяваме съвършени условия, а по какъв начин би се чувствал в случай че 200 от най-крайните ни почитатели са ти над главата и си напрегнат?. Това е, нито съм го заплашвал, нито каквото и да е било друго. Аз съм над 20 години във футбола и в никакъв случай не съм разрешил почитател да удари футболист, тренор, родител или арбитър.

- Вярно ли е, че сте влезнал в съблкалнията на Ботев откакто децата пеели обидни песни за ЦСКА?

- Да, влезнах и направих забележка да не пеят, тъй като това което пеят не е правилно и може някой да се подразни и да се стигне до случай. Пред съблекалнията се видях с техния треньор и на него му споделих същото. Миналата година ги бихме в Пловдив, само че никой от моите деца не е пял дали са Ботев или не са Ботев, с цел да не ги дразним, както и на Герена, когато сме побеждавали Левски съм споделил да няма раздразнение към съперника, като се приберем в Панчерево можем да пеем колкото си желаеме.

- Как реагира треньорът Ботев?

- Чрез вас желая да му благодаря, тъй като той незабавно влезе вътре, направи им забележка и те млъкнаха. Ботев са по-добри от нас, справедливо ни победиха, само че това да нервират съперника не е вярно.

- Защо тогава по този начин се изписа в пресата, че сте заплашвали?

- Нямам визия, може да попитате Иван Цветанов, който началник на школата на Ботев дали това което споделям е правилно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР