Репичките имат многостранен благоприятен ефект върху човешкия организъм, но за

...
Репичките имат многостранен благоприятен ефект върху човешкия организъм, но за
Коментари Харесай

Този зеленчук е истински дар от Бога за женското здраве

Репичките имат многостранен удобен резултат върху човешкия организъм, само че за дамите могат да се смятат за съвършен артикул, споделя диетологът Анна Дробишева пред съветски медии.

" Репичките са лековит зарзават. Той има антибактериални свойства, тъй че би трябвало да се употребява в по-големи количества при възпалителни процеси. Репичките са отличен артикул за дами. Той възстановява хормоналния декор, понижава болката през сериозните дни на менструалния цикъл и забавя стареенето на кожата ", споделя специалистът.
За някои хора ниското кръвно е МНОГО рисково
Ниското кръвно налягане /хипотония/, е по-малко рисково от хипертонията, само че даже и то може да аргументи сърдечен удар, споделя пред организация...

" Зеленчукът е потребен и за здравето на мъжете ", продължава Дробишева. - Той покачва равнищата на тестостерон и облекчава възпалението на простатата. Репичките са отлични със зелена салата, овкусени със зехтин и лимонен сок. Те също по този начин са отлична добавка към месни ястия ”, съобщи Дробишева.

Диетологът прибавя, че зеленчукът би трябвало да се изключи от менюто на хора с бъбречни болести и подагра. Репичките са противопоказни и за бременни дами, защото съдържат етерични масла, които покачват тонуса на матката.

Още от ЗДРАВЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР