Renault Mégane E-TECH Electric идва с усъвършенства IVI система на

...
Renault Mégane E-TECH Electric идва с усъвършенства IVI система на
Коментари Харесай

Renault вгражда нова инфотейнмънт система на LG


Renault Mégane E-TECH Electric идва с усъвършенства IVI система на LG
(снимка: LG Electronics)

Следващо потомство инфотейнмънт система на LG Electronics ще направи своя дебют в електрическия модел Renault Mégane E-TECH Electric през 2022 година, оповестиха от корейския разработчик.

Новият електрически автомобил ще предложи усъвършенствана In-Vehicle Infotainment (IVI) система, която беше предствена на IAA Mobility 2021 – най-големият конгрес за подвижност в света, извършен неотдавна в Мюнхен, Германия.

Софтуерът на IVI е създаден от LG в партньорство с Renault и е основан на Гугъл Android Automotive. За първи път LG употребява Scaled Agile Framework (SAFe) – набор от правила и процеси, които оказват помощ на огромни организации да одобряват гъвкави методологии за по-бързо създаване и даване на нови артикули и услуги.

Иновативният програмен продукт работи без значение от хардуера на автомобила, с цел да предложи разнообразни функционалности за възстановяване на удобството, като да вземем за пример опция за актуализиране на операционната система „ по въздуха ” и отдалечена инспекция на положението на зареждане на транспортното средство.

IVI се отличава с грациозен, подсъзнателен интерфейс Human Machine (HMI)
(снимка: LG Electronics)

IVI системата на LG е първата, основана на Android 10, и получила документ от Гугъл Automotive Services (GAS), подчертаха от разработчика. Платформата предлага интелигентни информационно-развлекателни услуги и елементарен достъп до разнообразни приложения на Гугъл, включително Гугъл Assistant, Гугъл Maps и Гугъл Play посредством централния информативен екран (CID).

Системата се отличава още с грациозен, подсъзнателен интерфейс Human Machine (HMI) за усъвършенствано потребителско преживяване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР