Ремонтите и на бул. Марица-юг, и на бул. Цар Борис

...
Ремонтите и на бул. Марица-юг, и на бул. Цар Борис
Коментари Харесай

Стартират още ремонти за 7 млн. лева! Задава ли се поредната транспортна тапа в Пловдив?

Ремонтите и на бул. " Марица-юг ", и на бул. " Цар Борис Трети Обединител " (заедно с подлеза на ул. " Гладстон " ), и към " Понеделник пазара " вървят на цялостни обороти, както към този момент Plovdiv24.bg писа. До към края на годината тези поправки би трябвало да приключат. Но пловдивчани би трябвало да въоръжат с още самообладание, тъй като се задава нова порция улични поправки за 7 млн. лв..

Вече са определени изпълнителите по огромната поръчка за улични поправки в шестте региона. " Драгиев и Ко " ООД, " Пътинженеринг " ЕООД и " ИСА 2000 " ЕООД са определените компании, които да изпълнят ремонтните действия. Подбрани са и улиците, които ще се реновират.

В регионите " Централен ", " Северен " и " Източен " ще работи компания " Драгиев и Ко ". В тези региони ще се работи по бул. " Васил Априлов ", където ще се поставя нов асфалт сред " Шести септември " и моста на Марица. Ще се влезе в региона зад Военна болница, ще се работи и по " Цанко Дюстабанов ", " Велоко Търново ". Планира се преасфалтиране от Адата към пл. " Шахбазян ".

В регионите " Южен ", " Западен " и " Тракия " пък ще работи компания " Пътинженеринг ". Ще се работи по бул. " Никола Вапцаров " в секторите сред " Димитър Талев " и " Македония " и от " Константин Геров " до кв. " Коматево ".

В самия кв. " Коматево " също ще има улични поправки. Те ще се правят от компания " ИСА 2000 ", които са класирани на второ място. Класираната първа обаче " Инфрастроежи " се е отказала, което постанова ротацията.

Освен това се работи и по оперативна стратегия " Региони в напредък ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР