Ремонтът на ул. Граф Игнатиев ще е може би най-тежкият

...
Ремонтът на ул. Граф Игнатиев ще е може би най-тежкият
Коментари Харесай

Ремонтът по ул. "Граф Игнатиев" започва на 7 май

Ремонтът на ул. " Граф Игнатиев " ще е може би най-тежкият през 2018 година Стартираме в понеделник, 7 май, в правата от ул. " Алабин " до площад " Гарибалди ". Паралелно ще се работи на няколко фронта. Направили сме стиковка, в която всички да работят на обекта, с цел да стане оптимално бързо и качествено. Това разяснява в " Денят стартира " заместник-кметът на София Евгени Крусев

Ремонтът на пл. " Славейков " би трябвало да завърши в средата на лятото, като ще бъде възобновен и фонтанът, който е там.

Трамваите по " Граф Игнатиев " ще бъдат спрени, линиите ще бъдат построени отначало в сектора от бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " до ул. " Алабин ", ще бъде обезпечен заместващ рейс, който ще потегля от " Хладилника " и ще се движи по сектора, който ще е ремонтиран.

Пазарът на " Св. Седмочисленици " ще бъде отстранен в сегашният си тип, сподели Крусев.

Бул. " Васил Левски " ще бъде преасфалтиран в правата от Софийския университет до ул. " Граф Игнатиев ".

Хората привикват с нощния превоз, по тази причина го пуснахме и за по-дълго време, данните демонстрират, че най-силно е търсенето в петък и събота, има наклонност за повишаване за потреблението на услугата. Крусев прикани хората да употребяват нощния превоз, с цел да оправдаят неговото стартиране.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР