Ремонтът на площад „Славейков“ предизвика небивал интерес, а днес се

...
Ремонтът на площад „Славейков“ предизвика небивал интерес, а днес се
Коментари Харесай

Мария Календерска ви го каза преди 2 години! Ремонтът на „Славейков“ се състои в орязването на вековни дървета за 45 милиона лв.!

Ремонтът на площад „ Славейков “ провокира нечуван интерес, а през днешния ден се оказва следващ зулум на Столична община. Орязани са вековни дървета, а всичко това ще коства на данъкоплатеца 45 милиона лв..

Кандидатът за кмет на предишните локални избори – Мария Камендерска, неведнъж говореше за това, а през днешния ден се оказва права. „ Когато преди 2-3 години говорех за това какво ще се случи с ремонта на Славейков, правех “очерняща” и “несериозна” акция. Нали? Днес това, за което предупреждавах, към този момент е очевидно за доста хора. Но е късно “, написа Календерска във Facebook.

Гергана Пирозова от своя страна разгласява текст и фотоси, които онагледяват вандалщината на Фандъкова и сие. "Ремонтът на Площад Славейков за 45 милиона, се състои в отрязването на съвсем всички дървета, някои от които вековни.
Питам се за какво по този начин се ненавиждат дърветата в София. Оставени са три млади дървета. Върху пъновете на отрязаните дървета е излят бетон, това си е към този момент чист зверилник.
Иначе концепцията да се прави площад, на който да няма сянка, си е величествено изобретение, май желаят, в случай че може да изпукваме или във фонтанчето с ток, или от горещини.
Обаче какви международни проблеми има, а ние да се тръшкаме за едни дървета, споделят, че било доста, доста неуместно.
Първа фотография е резултатът от "ремонта ".
Втора фотография е от Къци Вапцаров, който снима началото на ремонта към този момент нанесъл множсетво вреди. Вижте какви дървета са изсекли гадовете.
П.С общо 46 млн. са за ремонта, в който се включва и градинката на Седмочисленици, Кристал и пешеходната зона пред Ал. Невски.
25 млн. за ул. Граф Игнатиев и пл. Славейков. В плана написа, че няма да се отстраняват дървета, единствено в случай че са рискови и заболели. Обаче на плана, който е утвърден, не се вижда да има дървета.
Добавям тази информация тъй като по-долу в мненията вярно показват, че за Славейков и Графа, в частта от Попа до Славейков, са планувани 25 млн., а не 45 млн.
Дърветата ги няма, оказаха се всички заболели. Ликуй народе. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР