Рекордьорът по голове и мачове за националния отбор на Португалия

...
Рекордьорът по голове и мачове за националния отбор на Португалия
Коментари Харесай

Най-голямата и най-амбициозна мечта в моята кариера приключи: Роналдо

Рекордьорът по голове и мачове за националния тим на Португалия Кристиано Роналдо направи първо послание след отпадането на отбора си на четвъртфинал на международното състезание в Катар. След загубата с 0:1 от Мароко Роналдо употребява обществените мрежи, с цел да се обърнe към своите сънародници и почитатели.

Той разгласи, че най-голямата му фантазия във футбола е завършила.

" Спечелването на международната купа с Португалия беше най-голямата и амбициозна фантазия в кариерата ми. За страдание, тази фантазия завърши ", стартира обръщението на Роналдо, в което прави усещане, че нападателят като че ли приказва за разлъка с националния отбор.
Роналдо прибавя, че постоянно е играл за тима си и не би обърнал тил на своите съотборници или страната.

" Оставях всичко на терена. Никога не обръщах тил на тази битка и в никакъв случай не се отхвърлих от тази фантазия. Не си коства да реагираш под въздействие на страстта. Просто желая всички да знаете, че доста е казано, доста е написано, доста е спекулирано, само че моята отдаденост към Португалия не се е трансформирала нито за момент. Благодаря ти, Португалия. Благодаря ти, Катар. Мечтата беше хубава, до момента в който продължи. Сега се надяваме, че времето ще бъде добър консултант и ще разреши всеки самичък да си направи изводите ", приключва обръщението си Роналдо, който има 196 мача и 118 гола за Португалия.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР