Рекорден брой участници ще стартират тази седмица от 4 до 6

...
Рекорден брой участници ще стартират
тази седмица от 4 до 6
Коментари Харесай

Балканска Офроуд Купа Варна 4х4

Рекорден брой участници ще стартират тази седмица от 4 до 6 юни в офроуд надпреварата „ Балканска Офроуд Купа Варна 4х4 “. Шестдесет екипажа от Италия, Гърция, Румъния, Казахстан и Турция като за три дни ще би трябвало да преодолеят над 1000 спортни километра.

Надпреварата е и в календара на Автомобилната Федерация на България и е втори кръг от Националните шампионати.

Организатори са „ Офроуд Клуб Черно Море “ и Дирекция Спорт на Община Варна.

Много атрактивни участници ще застанат на старта след дългата Ковид пауза, като всички започват в битка за първото място. Красивият и атрактивен дамски екипаж Марияна Бакалова и Ива Ганчева с Mitsubishi Pajero ще търси втора победа след подиума във Велинград.

В рали категорията още веднъж на старта е доайена на офроуд спорта в България Тодор Христов, който вместо АТВ-то и този път ще с машина 4х4. За първи път в офроуд състезание ще се включва и рали автомобил –Subaru Impreza, с водача Радомир Пепелов от Стара Загора.

При тежките машини Балканския и Национален първенец Рулис Тсекмесоглу от Гърция още веднъж е със поръчка за подиум в конкуренция с 8 румънски и 7 български екипажа.
В „ кралския клас “ при най-бързите шампиона Кирил Захаринов ще търси втора победа след подиума в първия кръг във Велинград.

Пълна информация за надпреварата и места за публиката можете да намерите в страницата на събитието във Facebook - Varnaoffroad4x4
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР