Рекламният отдел на Samsung публикува в официалния YouTube канал на

...
Рекламният отдел на Samsung публикува в официалния YouTube канал на
Коментари Харесай

Samsung не може да бъде спрян: още три клипа Ingenius, с които се присмива на Apple

Рекламният отдел на Samsung разгласява в формалния YouTube канал на компанията следващата серия клипове вид Ingenius, осмиващи минусите на iPhone. Този път бяха наранени прореза на екрана, невъзможността за разделянето на програмния прозорец на две и невъзможността да се сложи външна карта памет.
Във всички видеа от типа Ingenius участва чиновник на Apple Store, който в Apple носи името Genius (от британската дума гений). Точно към този човек се обръщат новите клиенти и задават от време на време досадни въпроси за iPhone.

В първия клип с име многозадачност (Multitasking) млада афроамериканка упорито се пробва да разбере от служителя, по какъв тъкмо метод в iPhone може да се включи режима за делене на екрана и да се започват две приложения по едно и също време. Тя е видяла, че сестра й прави това на своя Samsung Galaxy S9 и желае същото на своя iPhone.



Вторият клип (Storage) е по-смешен. Момичето не може да открие в iPhone слота за външна microSD памет, макар че всички знаят, че Джони Айв персонално забрани в прелестния алуминиев корпус да се изрязва още едно отверстие за още един слот. Genius най-самоотвержено припомня за облачното вместилище на Apple, само че момичето не желае да съхранява файловете си „някъде в облака“ и естествено, дава за образец Galaxy S9, който има подобен слот.



Последният клип с име Notch (прорез) демонстрира скучен консуматор, който въобще не харесва, че прорезът закрива част от изображението на екрана, до момента в който гледа филми. За благополучие, той не припомня, че Samsung Galaxy S9 сходен разрез няма. Но в този клип е приготвена друга смешка. Млад мъж с прическа в жанр Notch води в Apple Store (а не в Apple Shop) цялото семейство. Очевидно е, че брачната половинка и синът му са почитатели на техниката на Apple, което безусловно е написано на челата им.



Всичко останали видеа от този вид могат да бъдат видени в YouTube канала на Samsung. Там са клиповете, тролващи ниската скорост на евакуиране на файлове на iPhone X. Както и неналичието на общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо и други.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР