Рекламната агенция Dentsu България е отличена с наградата Friendly Workplace

...
Рекламната агенция Dentsu България е отличена с наградата Friendly Workplace
Коментари Харесай

Dentsu България спечели отличието Friendly Workplace Global 2023

Рекламната организация Dentsu България е отличена с премията " Friendly Workplace Global " за 2023 година

Това бе публично доказано Съвета по награждаване, който анонсира приемането на наградата и за останалите компании на dentsu в района на Югоизточна Европа – Хърватия и Румъния.

Признанието удостоверява уговорката на компанията да предизвиква модерна и приобщаваща организационна просвета, която отразява универсални полезности, припознати в цялата организация.

Наградата " Friendly Workplace Global 2023 " признава достиженията на dentsu в няколко основни области -,,отличната вътрешна връзка в компанията, приоритизирането на хората и поддържането на бистрота в осведомителните политики,,.

Dentsu България е приета за уменията си,,успешно да култивира дух на креативност и иновативност, като употребява разнообразието от гении, екипи и култури и капацитета на интернационалната си работна среда ".

`Dentsu

Наградата е самопризнание и за отдадеността на компанията да реализира действително обществено влияние и непрекъснато да работи за по-добро и равнопоставено общество.

,,За нас е огромна чест да получим премията " Friendly Workplace Global " за 2023 освен в България само че и в Румъния и Хърватия. Това самопризнание е доказателство за нашия хладнокръвен ангажимент да построяваме организационна просвета, която надвишава физическите граници и култивира позитивни връзки сред екипите. Това самопризнание ще ни стимулира още повече да продължим пътя си нагоре и да сътворяваме нововъведения както на локално, по този начин и на районно равнище. ", разяснява Мария Грашнова, основен изпълнителен шеф на dentsu Югоизточна Европа.

Наградата " Friendly Workplace Global " е отличие, което се връчва на организации, които показват високи достижения в региона на организационната просвета, вътрешната връзка, прозрачността и корпоративната обществената отговорност. С наградата се отличават компании, които слагат приоритет върху благосъстоянието на чиновниците си и предизвикват положителна, приобщаваща и екипна работна среда.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР