Режисьорът на Мисис Даутфайър Крис Кълъмбъс отбеляза 30-ата годишнина на

...
Режисьорът на Мисис Даутфайър Крис Кълъмбъс отбеляза 30-ата годишнина на
Коментари Харесай

Колко километра лента са заснети по време на снимките на тази обичана комедия?

Режисьорът на " Мисис Даутфайър " Крис Кълъмбъс означи 30-ата годишнина на кино лентата този месец с ново изявление пред Business Insider, в което разкри, че 2 милиона фута (или 609 км) лента е снимана по време на фотосите на комедията от 1993 година Причината били безкрайните импровизации на Робин Уилямс.

Филмът е дом на един от най-обичаните герои на Уилямс. Той играе неотдавна разведен артист, който се дегизира като стара икономка, с цел да може да продължи да вижда децата си.

" В началото на процеса той пристигна и ми сподели: " Шефе, методът, по който обичам да работя, в случай че си склонен, е, че ще ти дам три или четири повторения по сюжета, а по-късно дано си поиграем ", спомня си Кълъмбъс за работата с Уилямс. " Казвайки това, той имаше поради, че желае да импровизира. И тъкмо по този начин заснехме всяка сцена. Щяхме да имаме тъкмо това, което беше написано в сюжета, а по-късно Робин започваше и беше зрелищна панорама ", споделя режисьорът.

" Горката ръководителка на сюжета ", продължи Кълъмбъс. " Не забравяйте, че действието се развива при започване на 90-те, тя не набираше неговите думи. Тя ги пишеше на ръка, а Робин променяше всеки дубъл. Така Робин стигаше до миг, в който не можеше да си спомни доста от казаното. Отивахме при ръководителя на сюжета и я питахме, а от време на време тя даже не смогваше да разбере всичко. Често той ни даваше дубъл, безусловно нямащ нищо общо с повторенията по сюжета ".

Кълъмбъс сподели, че " на няколко пъти “ Уилямс импровизирал толкоз доста разговор, че изразходвал цялата лента, заредена в камерата.

" Стигна се до такава степен, че трябваше да фотографирам целия филм с четири камери, с цел да му подкрепям темпото “, спомня си режисьорът. " Никой от нас не знаеше какво ще каже, когато набере скорост, и по тази причина желаех камера върху другите артисти, с цел да хвана реакциите им… А студиото обичаше нещата, котио им покавахме. Дали гледаха всичко? Не мисля. Заснехме близо 2 милиона фута лента за този филм.

Като се има поради голямото количество лента, снимани при основаването на " Мисис Даутфайър “, надали е огромен потрес, че Кълъмбъс към момента има над 900 кутии, цялостни с фрагменти, в това число гафове и невиждани до момента клипове зад кулисите на комедията. Пред списанието той показа, че се надява да трансформира всички тези фрагменти в документален филм.

" Има почти 972 кутии с фрагменти от " Даутфайър “ – фрагменти, които използвахме във кино лентата, гафове, фрагменти зад кулисите. Те са някъде в склад и бихме желали да наемем монтажист, който да влезе и да прегледа всички тези записи “, сподели режисьорът. " Искаме да покажем процеса на Робин. Има нещо особено и вълшебно в метода, по който той подхождаше към работата си и мисля, че би било занимателно да се потопим в него. Все отново има 2 милиона фута филм в този склад, тъй че все би трябвало да има нещо, което да можем да създадем с него.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР