Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били

...
Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Куршуми срещу Люси Иларионов! Вижте стрелеца - селски бек с „Форд“ от Велико Търново, полицията го арестува

Режисьорът Люси Иларионов и гаджето му Ани Хоанг са били подложени на експанзия на пътя, която е била на косъм да приключи фалатално, научи HotArena.

Наш източник разкри, че на 13 май в неделя към обяд, малко след Велико Търново, по колата на Люси , ръководена от него, от различен автомобил е почнала пукотевица с револвер против него и хвърляне на бирени бутилки .

Безумието е съпроводено и със засичане. Иларионов се разминава от злополука на шанс и единствено по чиста случайност няма жертви

Режисьорът и гаджето му звънят на 112 и дават сигнал за случая. Малко по - късно стрелецът е задържан. Люси и Ани прекарват целия неделен следобед  в полицейското ръководство в остарялата столица, с цел да пишат показания. Оръжието, с което е гърмяно по тях, обаче не е намерено. 

Оказало се, че настоящия като глупак е Атанас Мандичев от Велико Търново. Карал е таратайка „ Форд “. За в този момент не е ясно дали е бил под въздействие на опиати и алкохол, с цел да направи тази супер комплексарска постъпка .

Мандичев непринудено е решил да отиде при ченгетата, съпроводен от родителите си, само че пък придвидливо скрил револвера си. Справка посочила, че на негово име има записано газово оръжие. 

Проверка на Facebook профила на Атанас сочи, че той е почитател на бързите мотори. Има и куче ротвайлер. Най-голямата подигравка, която узнахме от обществената мрежа, е, че лицето изучава право и практикува специалността си в адвокатска адвокатска фирма. Съдейки по демонстрация му и нелогичното му предпочитание да гази закона и открития ред, няма да го бъде в това занятие. 

HotArena се свърза с Люси Иларионов . Пред нас режисьорът удостовери, че фактически на 13 май тази година до Велико Търново против него и Ани Хоанг е стреляно и е давал 4 часа показания във великотърновската полиция. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР