Режисьорът и музикант Людмил Иларионов - Люси успя да се

...
Режисьорът и музикант Людмил Иларионов - Люси успя да се
Коментари Харесай

Люси Иларионов загуби солидна сума пари

Режисьорът и музикант Людмил Иларионов - Люси съумя да се отърве от заведението за бързо хранене, което отвори през 2020 година, тъкмо един ден преди да разгласят изключително положения у нас поради COVID-19.

Оттогава до през днешния ден мястото е само в тежест за 47-годишния създател и половинката му певицата Ани Хоанг.

Преди две седмици двойката е посетила заведението, намиращо се в родния град на виетнамката Елин Пелин, с цел да освободи терена. В рамките на ден-два Люси и Ани сами са изкарвали част от инвентара, който новият притежател по този начин или другояче не поискал, споделят осведомени пред „ Галерия “.

В обитаемото място се приказва, че звездите са прибрали 50 бона от продажбата. Това, което влиза в офертата, е шеметният фон в жанр „ Дисни “. За реализацията на концепцията двамата работеха в границите на няколко месеца. Всички маси, столове и дивани са направени от елементи на коли, боядисани и декорирани по този начин, че да припомнят за приключенската атмосфера на едни от най-популярните международни анимации.

„ Заведението се намира до гимназията в града, направихме го за учениците, тъкмо за това ще предлагаме сандвичи, пици, десерти и прочие “, бе коментирал Иларионов по-рано. За страдание банкрутира поради рестриктивните мерки. За отварянето бяха изтеглили и значителен заем. Понастоящем двамата не живеят в градчето, което се намира на към 30 км от столицата. Въпреки желанието да създават собствен ресторант са безапелационни, че повече в никакъв случай не биха се гмурнали в дълбокото.

Без да загатват точна сума, минусът във финансово отношение излиза на към 120 000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР