Режимът Free Driving на Mercedes-Benz GLS 600 е създаден, за

...
Режимът Free Driving на Mercedes-Benz GLS 600 е създаден, за
Коментари Харесай

Аз искам бейбе твоят Бенц, да прави баунс. Да прави баунс.

Режимът Free Driving на Mercedes-Benz GLS 600 е основан, с цел да му помогне да се измъкне от бездънен пясък, само че някои го употребяват, с цел да се изфукат.

Mercedes-Maybach GLS 600 е относително внимателен спрямо Bentley Bentayga и Rolls-Royce Cullinan. Но когато този Мерцедес реши да се раздвижи и да стартира да подскача, той обезпечено ще открадне шоуто.

Подобно на Mercedes-Benz GLE 2019-2021, GLS 600 от Maybach е оборудван със система E-Active Body Control. Тази система употребява 48-волтовата електрическа система на SUV и въздушното окачване Airmatic и включва режим, който разрешава подскачане нагоре и надолу. Мерцедес назовава този режим „ Free Driving Mode “ и в началото е бил основан, с цел да помогне за освобождението на SUV-то, в случай че в миналото затъне в бездънен пясък.

Колкото и да е готина системата, Mercedes-Benz я отстранява от GLE през 2021 година заради ниския % на поръчки и я предлага единствено на GLS 580 и GLS 600. Собствениците на тези два модела е доста малко евентуално в миналото да употребяват първокласните си SUV-та отвън пътя. Това обаче не е попречило на някои от тях да употребяват уместно системата.

Неотдавна Mercedes-Maybach GLS 600 беше сниман да се движи из Монако с задействан режим Free Driving Mode. SUV-ът незабавно притегли много огромна навалица, защото подскачаше нагоре-надолу, до момента в който седеше в трафика. Той притегли вниманието и на локален служител на реда, който явно сподели на лидера да спре подскачането, само че скоро по-късно той още веднъж задейства системата, за наслада на феновете.

Има доста неща, които да се харесат в GLS 600, освен фенси окачването му. Под капака е инсталиран 4,0-литров V8 с два турбокомпресора, който генерира 550 к.с. и 538 Нм въртящ миг. SUV-ът разполага и със стартер-генератор EQ Boost, който прибавя спомагателни 21 к.с. и 249 Nm въртящ миг, задоволителни, с цел да задвижат GLS 600 до 96 км/ч за впечатляващите 4,8 секунди.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР