Регистрацията по програмата на САЩ за разнообразяване на имигрантския поток

...
Регистрацията по програмата на САЩ за разнообразяване на имигрантския поток
Коментари Харесай

Лотарията Зелена карта започва тази вечер

Регистрацията по програмата на Съединени американски щати за нашарване на имигрантския поток (DV) за 2021 година, позната като лотарията за " Зелена карта ", стартира довечера, оповестиха от посолството на Съединени американски щати.

Електронната система на програмата ще бъде отворена за регистрации в 12 ч. на обед Източно общоприетоо лятно време на 2 октомври (19 часа българско време) и ще бъде затворена на 5 ноември 2019 година През този интервал претендентите ще имат достъп до електронния формуляр за присъединяване в програмата на уеб страницата dvlottery.state.gov.

Има смяна в разпоредбите за присъединяване - всяка поръчка следва да включва номер, страна на издаване и дата на приключване на годен, неизтекъл паспорт на главния претендент. Това условие се отнася единствено за титуляря, а не за членовете на неговото семейство. Участниците, които не показват всички изисквани за регистрацията данни, ще бъдат дисквалифицирани. Те би трябвало да се записват с настояща фотография, направена през последните шест месеца.

Кандидатстването за " Зелена карта " е напълно по електронен път и поръчки за присъединяване, изпратени по пощата, няма да се одобряват, припомнят от дипломатическата задача. Оттам също показват, че за кандидатстването за " Зелена карта " няма такси. След подаването на електронния формуляр участниците ще получат формален номер за удостоверение на регистрацията, който би трябвало да запазят най-малко до 30 септември 2021 година Само посредством този номер те ще могат да ревизират дали са изтеглени в програмата DV-2021 и в случай че са изтеглени, да получат информация за кандидатстването за виза и деня на изявлението. Уникалният номер също така оказва помощ на претендентите да се предпазят от измами, злоупотреби и проблеми с пощата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР