Регионалното управление по образованието във Враца обяви свободно работно място

...
Регионалното управление по образованието във Враца обяви свободно работно място
Коментари Харесай

Образователното управление във Враца си търси старши експерт с тлъста заплата

Регионалното ръководство по образованието във Враца разгласи свободно работно място за старши специалист, научи организация BulNews. Позицията е за отдела по организационно-методическа активност и надзор в профилираната администрация. Позицията до скоро се заемаше от Митонка Червеняшка, която напусна поста при започване на месеца.
Кандидатите за позицията би трябвало да знаят, че главната им работа е да основат условия за осъществяване на държавната политика на територията на региона, като подкрепят активността на началника на районното ръководство на образованието. Бъдещият специалист ще би трябвало да провежда, управлява и методически да подкрепя дейностите в системата на предучилищното и учебното обучение.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър с V младши сан и най-малко една година професионален опит. Кандидатите би трябвало да имат и длъжностно равнище според Класификатора на длъжностите в администрацията (КДА) – 10 и експертно равнище 6. Сред условията са и съществуването на професионална подготовка „ начален преподавател “ и минимум една година стаж като преподавател, помощник-директор или шеф на държавно, общинско или частно учебно заведение.
Минималният размер на заплатата е 905 лв., като действителните пари, които ще получава назначеният на длъжността, се дефинират от професионалния му опит.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление, а срокът за подаване на документи е до 26 ноември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР