Регионалният природонаучен музей организира двудневен фестивал на пеперудите на 18

...
Регионалният природонаучен музей организира двудневен фестивал на пеперудите на 18
Коментари Харесай

Есенен фестивал на пеперудите започва в Регионалния природонаучен музей - Пловдив

Регионалният природонаучен музей провежда двудневен фестивал на пеперудите на 18 и 19 септември от 11:00 до 16:00 с идентична стратегия в двата дни (линк към програмата на фестивала:.

Гост на откриването ще бъде заместник-кметът по просвета, археология и туризъм на община Пловдив Пламен Панов.

Сред плануваните занимания за посетителите на фестивала са наблюдаване на крило на пеперуда под микроскоп, боди арт за деца, арт ателиета, презентация и викторина с награди, както и премиера на първи епизод на „ Пъдпъдък дейли " - „ Земя на пеперудите ". За най-големите пеперудени почитатели ще има работилница за препариране. За всички действия ще бъде належащо съблюдаване на отдалеченост от най-малко 1,5 метра и всички гости са задължени да носят маски.

В двата дни на фестивала в музея ще бъдат изложени най-хубавите рисунки от състезанието „ Магическият свят на пеперудите - трансформация ", който се организира през месец март в изискванията на карантина. Печелившите участници бяха наградени през месец април, само че заради изключителното състояние в страната не беше проведена галерия и публично награждаване.

Заниманията по време на фестивала не плануват в допълнение възнаграждение, само че достъпът до тях ще се реализира против закупуване на билет за посещаване на експозицията на музея. Посещенията на зала „ Тропик " с живи пеперуди също ще се реализират с билети на оповестените цени.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР