Редовните посетители на Шеруудската гора във Великобритания бяха ядосани от

...
Редовните посетители на Шеруудската гора във Великобритания бяха ядосани от
Коментари Харесай

Потрес! Голи мъже припкат из гората на Робин Худ

Редовните гости на Шеруудската гора във Англия бяха ядосани от гледката на голи мъже в гората, фамозни с легендата за Робин Худ.

Шеруудската гора, именитият дом на Робин Худ, в този момент е известна измежду нудистите - само че не всички са удовлетворени Това към този момент не са групи от именитите мъже с лъкове и стрели, които евентуално ще изплашат посетителите на британската гора, а по-скоро групи от голи хора, оповестиха английските медии.

„ В последно време нудистите започнаха да се разхождат тук, от време на време в групи до 12 мъже “, споделя постоянният клиент Робърт Робинсън на уеб страницата change.org, където е провел петиция в символ на митинг против практиката.

Той сподели, че брачната половинка му е спряла постоянния си джогинг през гората след среща с гол мъж, която тя намира за изключително притеснителна.

Петицията е адресирана до Съвета на окръг Нотингамшир и Кралското сдружение за отбрана на птиците (RSPB), които ръководят естествения резерват.

Робинсън упреква RSPB за популяризирането на нудизма във вестниците и надписите. " Няма потребност да се разхождате голи. Дрехите не ви пречат да се наслаждавате на гората ", се споделя в петицията.

Натуристите в действителност се толерират и им се позволява в елементи от по-големия район на Шеруудската гора, макар че те се предизвикват да стоят настрани от най-посещаваните региони.

В тази връзка Дойче веле написа, че нудизмът в Германия е част от немската просвета, тъкмо като техно музиката. Въпреки че практиката на Freikörperkultur (FKK), която се превежда като „ просвета на свободното тяло “, понижава измежду по -младите генерации германци, към момента ще намерите доста зони на FKK по плажовете, както и фенове на голата просвета в спа центрове - и даже паркове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР