Redmi Note 9T и Redmi 9T налагат нов стандарт при

...
Redmi Note 9T и Redmi 9T налагат нов стандарт при
Коментари Харесай

Xiaomi представя най-новите лидери в средния и нисък клас смартфони: Redmi Note 9T и Redmi 9T

Redmi Note 9T и Redmi 9T постановат нов стандарт при смарт телефоните от междинен и невисок клас с изключителната си продуктивност и няколко дни живот на батерията
Xiaomi показа и два нови екопродукта от своята екосистема

Днес световният софтуерен водач Xiaomi разгласи разширението на своята линия смарт телефони Redmi с два нови модела: Redmi Note 9T и Redmi 9T. Първият по рода си 5G смарт телефон от серията Redmi Note – Redmi Note 9T, предлага досегаемост за всички и поддръжка на две SIM карти през 5G мрежа. Новите водачи на междинния и невисок клас – Redmi Note 9T и Redmi 9T, са основани, с цел да обезпечат жадуваната от потребителите изключителна продуктивност и няколко дни живот на батерията, без да вършат взаимни отстъпки с опциите за мобилната снимка и цялостния дизайн.

На световната премиера бяха показани и два нови продукта от екосистемата на Xiaomi – настолният часовник Mi Smart Clock и камера за наблюдаване в дома Mi 360° Home Security Camera 2K Pro.

Redmi Note 9T

Усъвършенстван процесор, светкавична 5G съгласуваност

Захранван от MediaTek Dimensity 800U SoC с 5G, Redmi Note 9T е до 100% по-бърз от предходните генерации. Благодарение на своя интегриран модем и 8-ядрен процесор по 7 nm технология, Redmi Note 9T може да се похвали и със страхотна енергийна успеваемост.

С опцията за 5G съгласуваност при две SIM карти по едно и също време – за първи път в серията Redmi Note – Redmi Note 9T слага продуктивността преди всичко. С технологията 4х4 MIMO, която употребява голям брой антени, Redmi Note 9T обезпечава по-бързи и надеждни връзки – даже при условия на претоварване на мрежата.

Уловете звездното небе с 48-мегапикселовата камера на Redmi Note 9T

Оборудван с 48-мегапикселова задна камера с 2MP датчик за дълбочина и 2MP макро камера, Redmi Note 9T кара даже начинаещите консуматори да се усещат като професионални фотографи. Неговият огромен ½-инчов датчик и флагманска ISP архитектура разрешават усъвършенствано качество на изображението и по-бърза обработка, до момента в който инструментите за креативност – като Night, Pro + RAW, HDR и Portrait режим, разрешават на потребителите да снимат съвършения кадър, без значение от събитията.

Брилянтен дизайн, здрава структура
Със своята 6.53” FHD + DotDisplay предница и Unibody закривен 3D заден корпус, Redmi Note 9T е особено планиран за премиум тип и чувство. Неговият текстуриран поликарбонатен тил спомага за усъвършенствано сцепление и резистентност на пръстови отпечатъци, а стъклото Corning® Gorilla® Glass 5 ще ви защищити от скъпоструващи вреди при инцидентно изпускане или рухване.

Сертифициран от Widevine L1 и TÜV Rheinland за отбрана от синя светлина, Redmi Note 9T е основан, с цел да се оправи с часове стрийминг на HD наличие без да напряга очите ви. Благодарение на своя комфортен непряк датчик за пръстов отпечатък, отключването на Redmi Note 9T става елементарно и безпроблемно.

Redmi Note 9T се предлага в два завладяващи цвята, които в никакъв случай няма да излязат от мода - Nightfall Black и Daybreak Purple.

Батерия с огромен потенциал за оптимална продуктивност
Благодарение на голямата си батерия от 5000 mAh и усъвършенстваната, високоефективна технология на процесора, с Redmi Note 9T в никакъв случай няма да се притеснявате дали имате задоволително заряд. Redmi Note 9T обезпечава съвършена композиция от продуктивност и енергийна успеваемост за 5G ерата. Новият модел поддържа 18W бързо зареждане и се предлага с 22,5W зарядно устройство в кутията. В допълнение, с технологията, която разрешава голям брой цикли на зареждане, потребителите могат да изпитат съвсем три години ежедневна приложимост без доста утежняване на потенциала на батерията.





Redmi 9T

Заснемете кинематографични фрагменти и спестете време за обработка
Със своята 48MP четворна AI задна камера Redmi 9T е мощно решение за снимка. 8-мегапикселовата ултраширокоъгълна камера е основана особено за групови фотоси и необятни пейзажни фрагменти, без нужда от изрязване, до момента в който 2-мегапикселовата макро камера и датчик за дълбочина разрешават зашеметяващи близки фрагменти с боке резултат на професионално равнище. Redmi 9T е оборудван и с нова movie frame функционалност, която придава на фотосите по-кинематографичен тип и чувство без потребност от обработка. Включена е още и нова time-lapse функционалност, която предлага разнообразни режими на скоростта и продължителността за снимане, тъй че потребителите да могат да основават изобретателни фрагменти, без помощта на DSLR или друга професионална камера.

Изключителна успеваемост, с помощта на мощен чипсет и батерия с огромен потенциал
Въпреки лекия си дизайн, Redmi 9T е екипиран с 6 000mAh батерия и Qualcomm® Snapdragon ™ 662 чипсет. В композиция със своя 11nm енергоефективен процесор, Redmi 9T обезпечава по-висока продуктивност с по-малко обособяване на топлота и по-ниска консумация на сила спрямо предходните генерации. Освен това, режимът за икономисване на батерията MIUI и опциите за назад зареждане с кабел оказват помощ за максимизирането на целодневната и даже многодневна приложимост.

Също като Redmi Note 9T, Redmi 9T поддържа 18W бързо зареждане и се предлага с 22,5W зарядно устройство в кутията.

Устойчивостта и комфортът се сплотяват за великолепно преживяване даже и в невисок клас
Със своите заоблени ъгли и текстуриран тил срещу пръстови отпечатъци Redmi 9T се отличава с съвременен и минималистичен дизайн. Неговият 6.53” FHD + Dot Drop екран с Corning® Gorilla® Glass 3 предлага остра и ясна картина за потапящо преживяване и мощна отбрана против пукнатини и драскотини.

Redmi 9T също се предлага със сертифицирана от Widevine L1 и TÜV Rheinland Low Blue Light отбрана. Устройството е налично в четири възхитителни цвята: Carbon Grey, Twilight Blue, Sunrise Orange и Ocean Green.

Още повече място за всички ваши обичани моменти
Освен че е съчетаем с две SIM карти, Redmi 9T има опция за спомагателна microSD памет до 512GB, която да разреши на потребителите да съхраняват обичаните си приложения, игри, фотоси и видеоклипове на едно устройство. А поддръжката на инфрачервен бластер в Redmi 9T, сигурно ще бъде потребна в доста обстановки.

Цени и наличия

Redmi Note 9T ще се предлага в 4GB + 64GB и 4GB + 128GB на целесъобразни крайно-клиентски цени от 229 евро и 269 евро надлежно.
Redmi 9T ще се предлага в 4GB + 64GB, 4GB + 128GB, 6GB + 128GB на целесъобразни крайно-клиентски цени от 159 евро, 189 евро и 199 евро надлежно.

Продажбите на Redmi Note 9T и Redmi 9T ще започват в България от средата на месец февруари в формалната дистрибуторска мрежа на Xiaomi.



Настолен смарт часовник Mi Smart Clock

Със своя стилен и минималистичен дизайн, настолният часовник Mi Smart Clock се вписва прелестно във всяка стая на вашия дом. Неговият 3.97-инчов пълноцветен сензорен екран може да демонстрира часа, времето, календара и даже да действа като цифрова фото рамка. Със специфичния си режим за тревога при изгрев слънце (sunrise alarm mode), Mi Smart Clock може последователно да усили яркостта на екрана, както и звука на алармата, с цел да ви разсъни последователно. А с помощта на вградените си Гугъл Assistant и Chromecast, умният часовник Mi Smart Clock работи като AIoT надзорен и развлекателен хъб на дома, като разрешава гласов надзор на разнообразни Mi смарт устройства, като видео стрийминг от охранителни камери или предаване на голям размер от музика и друго наличие от смарт телефоните на потребителите.

Mi Smart Clock ще се предлага на целесъобразна комерсиална цена от 49.99 евро.

Камера за видеонаблюдение Mi 360° Home Security Camera 2K Pro


Изцяло новата камера за домашна сигурност Mi 360° 2K Pro разполага с 3MP камера, с резолюция от 2304x1296 за даването на ясни и чисти изображения. Камерата има отвор на бледната f/1.4, 6P обектив и високочувствителен датчик за изображения, които обезпечават детайлни и ярки изображения даже в изискванията на слаба осветеност. Mi 360° 2K Pro има и последващо потомство AI логаритъм за разкриване на човешки силуети и информиране на потребителите посредством автоматизирани известия. С двойни микрофони и технология за шумопотискане, Mi 360° Home Security Camera 2K Pro поддържа чиста двупосочна връзка. А за потребителите, които се тормозят и високо ценят своето персонално пространство, устройството предлага специфичен конфиденциален режим, който разрешава на камерата да се завърти във вътрешността посредством напълно лесна конфигурация в приложението Mi Home. Устройството също по този начин поддържа и гласово hands-free ръководство посредством Гугъл Assistant* и Amazon Alexa*.

Препоръчителната комерсиална цена на дребно на Mi 360° Home Security Camera 2K Pro e 59.99 евро и ще бъде налична за закупуване от формалната дистрибуторска мрежа на Xiaomi от месец март.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР