Редакцията на авторитетното американско списание Time обяви победителя в номинацията

...
Редакцията на авторитетното американско списание Time обяви победителя в номинацията
Коментари Харесай

Списание Time обяви Илън Мъск за човек на годината

Редакцията на авторитетното американско списание Time разгласи спечелилия в номинацията „ Човек на годината „. За 2021 година това е визионерът. Снимката на генералния шеф на SpaceX и на Tesla бе поместена на корицата на декемврийския брой на списанието.

В самата публикация се споделя следното:

„Преди няколко години Илън Мъск бе грубо подложен на критика като някакъв подлудял лъжец, който е на границата на банкрута. Сега този много свенлив южноафриканец със синдром на Аспергер, който претърпя едно напълно нелеко детство и съумя да преодолее огромна персонална покруса, подчинява индустрията и държавните управления на своите амбиции“.



„Този човек, който се стреми да избави нашата планета и да ни помогне да заселим нова, е по едно и също време шут, талант, подбудител, ясновидец, фабрикант, шоумен, шегобиец, щур хибрид сред Едисон, Барнъм, Андрю Карнеги доктор Манхатън от „Пазителите“… Неговата компания SpaceX тотално изпревари Boeing и завладя галактическото бъдеще на Америка. Tesla владее две трети от многомилиардния пазар на електрически автомобили, с помощта на която Илън Мъск има капитал от $250 милиарда и е най-богатия човек в американската история и на планетата. Мъск е нашият аватар на безграничните благоприятни условия, нашият предвестител на един нов свят, в който остарелите способи се отхвърлят, невижданото става действително, и в който човечеството към момента може да бъде спасено“ – отбелязва списание Time.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР