Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 9

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден, 9
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 9 февруари

Редакционният екип ви показва най-важните вести за миналия ден, 9 февруари.

СЛЕД РАЗПИТА НА ПЕТКОВ И БОРИСЛАВОВА: ЩЕ СИ НАПИШЕ ЛИ ДОМАШНОТО ПРОКУРАТУРАТА? (ОБЗОР)

Кирил Петков и началникът на кабинета му Лена Бориславова получиха призовки да се явят през днешния ден във Върховната касационна прокуратура, с цел да дадат детайлности за лица, които са в основата на икономическата и престъпната престъпност в страната и по отношение на които не са подхванати нужните дейности за търсене на наказателна отговорност от прокуратурата.

РАДЕВ СВИКВА КСНС ЗАРАДИ РУСИЯ И СЪСТОЯНИЕТО НА АРМИЯТА

Президентът Румен Радев привиква КСНС поради закани за националната сигурност и положението на въоръжението сили. Заседанието ще бъде във вторник, 15 февруари, от 14 часа, написа " 24 часа ".

ДИМИТРОВ: ГЕРБ НЕ СА ИСКАЛИ ДА ИМА КОНТРОЛ ВЪРХУ ГОЛЕМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА АЛКОХОЛ И ЦИГАРИ

ГЕРБ просто не са желали да има прецизен надзор върху огромните производители на алкохол и цигари. Нямам друго пояснение. Това съобщи депутатът от " Демократична България " Мартин Димитров пред Actualno.

ВМЕСТО PCR – ЗАЩО НЕ ПОЛЗВАМЕ ПОЗНАТА ТЕХНОЛОГИЯ, КОЯТО НЕ ОТСТЪПВА И МОЖЕ ДА Е ПО-ЕВТИНА?

Защо в България не се употребява от дълго време позната технология за тестване и разкриване на вирус вместо PCR? Отговорът на този въпрос се оказа многопластов.

БОРИСЛАВОВА СЛЕД РАЗПИТА: ГЕШЕВ ОПРАВДАВА СЛАБИТЕ СИ РЕЗУЛТАТИ С Министерство на вътрешните работи

Началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова бе идната след Кирил Петков, призована на разпит от прокуратурата. На излизане Бориславова изясни, че са я разпитвали дали е участвала на срещата с Гешев, извършена в петък, както и по какъв метод е направен описът с имената, които даде Петков на държавното обвиняване.

ИСПАНСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ ПРИСТИГАТ У НАС ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА

Военновъздушните сили на България и Испания взаимно ще охраняват въздушното ни пространства. Това става с решение на Министерския съвет от 24 януари тази година, оповестиха от Министерството на защитата.

СПИСЪК С 19 ИМЕНА ВНЕСЕ КИРИЛ ПЕТКОВ В ПРОКУРАТУРАТА (ВИДЕО)

19 индивида са в листата, който съм донесъл, сподели на влизане за разпит във Върховната касационна прокуратура министър председателят Кирил Петков. Моят екип събра обществената информация, въртят се тематики като Мата Хари, множеството са обществено известни, сподели той.

ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗПИТА ПРАВОСЪДНИЯ МИНИСТЪР ЗА „ ЗЛАТНИТЕ ПАСПОРТИ “, ИСКАТ ОТ Движение за права и свободи

Движение за права и свободи сезира основния прокурор Иван Гешев по отношение на изявление на министъра на правораздаването Надежда Йорданова за " златните паспорти ". От партията упорстват тя да бъде разпитана.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР