Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия

...
Редакционният екип на Actualno.com ви представя най-важните новини за изминалия
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 18 юли

Редакционният екип на Actualno.com ви показва най-важните вести за миналия ден, 18 юли. 

ТВЪРДЕНИЕ: " ХАКНАЛИЯТ " Национална агенция за приходите Е ПРИТИСКАН ДА ПРИЗНАЕ ВИНА
Работодателят на арестувания хакер Кристиян Бойков е безапелационен, че той не е забъркан в хакерската атака против Национална агенция за приходите.
" ТОЛГЕЙТ ": ИМА ЛИ АПИ ДОСТЪП ДО СОБСТВЕНАТА СИ СИСТЕМА ЗА ПЪТНИ ТАКСИ? (Разследване на Actualno.com)

Пожарна охрана ДЕКЛАРАЦИЯ: ГОРАНОВ ЖИВЕЕ В ДАРЕНО ЖИЛИЩЕ, НО ПЕЧЕЛИ ОТ НАЕМ
Доход от наем е заявил финансовият министър Владислав Горанов – индивидът, който в действителност дава отговор за контрола на работата на управлението на Национална агенция за приходите. Приходната организация нашумя след невиждания хакерски пробив в нейна база данни, който беше разгласен при започване на тази седмица.
HÜRRIYET: Европейски Съюз НЕ ПОСТЪПВА МЪДРО, КАТО НАЛАГА САНКЦИИ НА ТУРЦИЯ
Заключенията от пет елементи, които бяха признати от Съвета на Европейския съюз късно на 15 юли по отношение на сондажните действия на Турция в Източното Средиземноморие са неуместни и проблематични по доста аргументи. Това написа турското издание Hürriyet в собствен разбор, представен от организация " Фокус ".
ПЕНТАГОНЪТ ТЕСТВАЛ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА КЪРЛЕЖИ КАТО БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ
Камарата на представителите на Съединени американски щати прикани за осъществяване на следствие на евентуалното потребление на кърлежи като биологично оръжие от страна на Пентагона, оповестява австрийският народен всекидневник Der Standard, представен от " Фокус ".
САЛВИНИ - ПРИСЛУЖНИКЪТ НА ПУТИН
Матео Салвини дълго време се гордееше с връзките си с Кремъл. Но в този момент тази непосредственост с Москва може да му коства скъпо. Това написа в своя публикация швейцарското издание Тages-Anzeiger.
ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА КЗЛД: НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДЪРЖАВНА ИНСТИТУЦИЯ ДА ПРАВИ ОДИТ НА IT СИСТЕМИТЕ СИ
На процедура са източени персоналните данни на всеки един български жител. Това съобщи ръководителят на Комисията за отбрана на персоналните данни (КЗЛД) Венцислав Караджов по отношение на невижданата хакерска офанзива против Национална агенция за приходите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР