Редакторска плесница Компаньонка ли е новата Мис Силикон Екатерина Маринова?

...
Редакторска плесница Компаньонка ли е новата Мис Силикон Екатерина Маринова?
Коментари Харесай

Компаньонка ли е новата Мис Силикон? Пуснаха нейна обява за клиенти

Редакторска плесница
Компаньонка ли е новата Мис Силикон Екатерина Маринова ? Този въпрос се завъртя в онлайн пространството, откакто единствено няколко дни след спечелването на купата хубавицата цъфна в уебсайт за конвой.

В обособен профил са оповестени нейни еротични фотоси, където миската се предлага за конвой на заможни господа.

„ Станеш компаньонка – спечелиш „ Мис Силикон “. Или противоположното? “, гласи един от мненията по тематиката (вижте фотографията по-долу в галерията).

Варненката се прибра в къщи 6000 лв. парична премия под формата на ваучери за процедури в влиятелна турска клиника. Иначе върти личен салон за хубост в родния си град. На състезанието се явила, откакто неин другар я убедил да го направи.

„ Подходих доста резервирано към концепцията да се включа, само че един мой доста непосредствен другар, който е пиар във Варна, беше задоволително настойчив, с цел да ме убеди “, споделя Екатерина. За козметичката и собственичка на салон във Варна, успеха в състезанието в никакъв случай не е била съществена цел, колкото самата тръпка от надпреварата.

Екатерина споделя още: „ Може би имах потребност от нещо друго и вълнуващо, с цел да разнообразя всекидневието си “.

Във всекидневието си новата Мис Силикон се занимава с слагане на мигли, микроблейдинг и микропигментация в своя личен салон във Варна. Дали има и други странични занимания, обаче не излиза наяве.

Пред „ Телеграф " носителката на купата „ Мис Силикон 2020 “ споделя още, че все още няма мъж до себе си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР