Редакторска плесница Годеницата на Георги Милчев-Годжи Годжи - Надежда Дончева,

...
Редакторска плесница Годеницата на Георги Милчев-Годжи Годжи - Надежда Дончева,
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ! Ето я годеницата на Годжи, която му роди дете! Надежда още страда по бившия си

Редакторска плесница

Годеницата на Георги Милчев-Годжи Годжи - Надежда Дончева , която неотдавна го подари с дъщеричка, още вехне по някогашния си другар, научи извънредно „ Галерия “.

25-годишната хубавица не може да не помни първата си обич – Станислав Желязков , с който са били също пред брак.

След като Станислав й изневерява, двамата се разделят, а няколко години по-късно Надежда се среща с басиста на „ Ку-ку бенд “ Годжи . 48-годишният музикант толкоз надълбоко хлътва по русокоската, че е подготвен на момента да се оженят. Надя обаче се дърпала точно поради към момента топлите си усеща към някогашния.
  Кой е той?
 

Станислав Желязков е от Провадия, като сега живее във Варна дружно със сегашната си другарка Галя Василева , която е депутат. Покрай нея Желязков членува в Национално Сдружение „ Младежки Глас “ и се изживява като по-голям родолюбец даже от Слави Трифонов . Още до момента в който били гаджета с Надежда, Станислав имал упоритости да влиза в политиката – цели, които били доста надалеч от Дончева.

„ Тя е домошар човек, обича тихия и спокоен живот, не е изключително амбициозна, само че пък е извънредно интелигентна и блага “, описват нейни приятелки. Именно разликите в общите им цели подтикнали Станислав да търси щастието си другаде.

Когато Надежда среща 23 години по-възрастния от нея Годжи, тя
към момента е влюбена в някогашния си.  
Младият и упорит Станислав обаче към този момент е с Галя Василева, която по това време е общински консултант в Бургас и е добра партия.

Годжи пък бил уталожен мъж, подготвен за семейство, за каквото Надежда от дълго време си мечтаела. Освен това, басистът й заречен да й помогне с още една нейна фантазия – да има лично магазинче за био храни.

В момента Дончева е сбъднала и двете си стремежи – майка е на дребната Цвети и има дребен бизнес, обвързван със здравословно хранене. Въпреки това, сърцето й още я тегли обратно към предишното и любовта на живота й Станислав, който, апропо, попада и в дребното й фотоси в обществената мрежа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР